Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ευχήθηκε στον Πέδρο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ευχήθηκε στον Πέδρο Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει γενέθλια και οι ερυθρόλευκοι του ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία για τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για τα δύο κρίσιμα ματς με τους Τσέχους, κάτι που φάνηκε και με την εμφάνιση απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του και σήμερα έχει μια πολύ ιδιαίτερη μέρα. Ο Μαρτίνς έχει τα γενέθλια του και κλείνει τα 49 του χρόνια με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να στέλνει τις ευχές της στον Πορτογάλο κόουτς.

Δείτε την ανάρτηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απ’ όσα είδε από τον Ολυμπιακό στο φιλικό με τη Νότιγχαμ στο οποίο οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-0.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του One Channel:

«Έχουμε ακόμα μια εβδομάδα μπροστά μας και έχουμε πάρα πολλά πράγματα να ετοιμάσουμε» είπε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στην κάμερα του One Channel.

Αναφορικά με το πώς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, απάντησε πως «γενικά έχουμε μια ιδέα του πως θα προσεγγίσουμε τα επίσημα παιχνίδια μας, όμως υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα ακόμα που πρέπει να σκεφτούμε».

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πώς η ομάδα έχει δείξει να είναι οργανωμένη, από την πρόοδό της αλλά και από το πόσο καλή οργάνωση έχει δείξει τόσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και στα προηγούμενα φιλικά. Θέλουμε μια βδομάδα ακόμα για να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις μας» συμπλήρωσε. «Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να προοδεύουμε και να παρουσιάσουμε την ομάδα έτοιμη την επόμενη εβδομάδα» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments