Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: “Πονοκέφαλος” η ευρωπαϊκή λίστα – Αφήνει μια δεκάδα εκτός

Πέδρο Μαρτίνς: “Πονοκέφαλος” η ευρωπαϊκή λίστα – Αφήνει μια δεκάδα εκτός
Πέδρο Μαρτίνς: Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα πρέπει να κλειδώσει τις επιλογές του για τα προκριματικά του Champions League. Ποιοι παίκτες θα μείνουν εκτός λίστας.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει πολλά πράγματα για να ασχοληθεί, όπως το να δέσει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και να εισηγηθεί περί των νέων προσθηκών που φέρεται ότι θα γίνουν. Πέραν τούτου, θα πρέπει να πάρει άμεσα αποφάσεις σχετικά με τον καταρτισμό της ευρωπαϊκής λίστας. Να επιλέξει δηλαδή, τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League. Και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο “Κόκκινος Πρωταθλητής”, η επιλογή του Μαρτίνς δεν θα είναι εύκολη, καθώς θα πρέπει να αφήσει δέκα ποδοσφαιριστές εκτός.

Ο Μαρτίνς δούλεψε με 32 ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά οι περιορισμοί της UEFA δεν του επιτρέπουν να δηλώσει πάνω από 22 παίκτες. Με λίγα λόγια, θα πρέπει να κάνει τις επιλογές του, σκεπτόμενος το σύστημα που θέλει να χρησιμοποιήσει, τα πρόσωπα αλλά και τις περιστάσεις. Σίγουρα, εκτός λίστας θα μείνει ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, ενώ την ίδια μοίρα θα έχουν και οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Βούκοβιτς που προέρχονται από τραυματισμό. Off θα είναι και ο Κάιπερς που θα δοθεί δανεικός σε άλλον σύλλογο. Παράλληλα, ελάχιστες έως μηδαμινές είναι οι πιθανότητες να μπουν στη λίστα και οι Σολδάνο, Μάρκοβιτς και Γιάννης Μασούρας.

Με λίγα λόγια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν 24 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές για τις 22 θέσεις. Συγκεκριμένα, αυτοί που παίζουν είναι: Σα, Τζολάκης, Σιαμπάνης, Ομάρ, Τοροσίδης, Κούτρης, Τσιμίκας, Σεμέδο, Αβραάμ, Μπα, Μεριά, Σισέ, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκη, Ανδρούτσος, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Γιώργο Μασούρα, Ντουρμισάι, Γκερέρο και Ελ Αραμπί. Πιθανότατα εκτός θα μείνει στόπερ, με δεδομένο ότι υπάρχουν πέντε στην παραπάνω λίστα, ενώ κινδυνεύουν και οι Μπρούνο, Σουντανί, Ντουρμισάι και Κούτρης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments