Αθλητισμός

Τζέι Αρ Σμιθ: Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό – Δεν έδειξαν ενδιαφέρον οι “πράσινοι”

Τζέι Αρ Σμιθ: Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό – Δεν έδειξαν ενδιαφέρον οι “πράσινοι”
Τζέι Αρ Σμιθ: Ο Αμερικανός γκαρντ φέρεται να προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να απορρίπτουν την περίπτωση του.

Τζέι Αρ Σμιθ: Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς την μεταγραφική του ενίσχυση το φετινό καλοκαίρι. Ήδη άλλωστε έχει κλείσει τα περισσότερα από τα κενά που είχε στο ρόστερ του, ανακοινώνοντας μέχρι στιγμής την απόκτηση των Ράις, Φριντέν, Γουάιλι και Μπέντιλ, ενώ υπάρχει φυσικά και η έλευση του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της ομάδας αντί του Ρικ Πιτίνο, ο οποίος αποχώρησε λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας στην οικογένεια του. Ωστόσο, οι μεταγραφές των «πρασίνων» δείχνουν να μην έχουν ακόμη τελειώσει. Κι αυτό γιατί στο «τριφύλλι» αναζητούν έναν ακόμη παίκτη για να καλύψει τη θέση 2-3.

Όπως είναι λογικό τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την εν λόγω θέση είναι αρκετά. Ωστόσο, η ιστοσελίδα «one.co.il» έφερε στο προσκήνιο ένα όνομα που όχι μόνο δεν έχει ακουστεί κατά το παρελθόν, αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει και μια τεράστια «βόμβα» για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Ο λόγος για τον Τζέι Αρ Σμιθ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος και παρά το γεγονός ότι το όνομα του «πουλάει» στο NBA, ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα. Έτσι, ο μάνατζερ του τον πρότεινε σε αρκετές ομάδες της Ευρώπης αλλά δίχως να προχωρήσουν οι συζητήσεις.

Ανάμεσα στις ομάδες που προτάθηκε ο Σμιθ ήταν μεταξύ άλλων και ο Παναθηναϊκός, αλλά και οι οι Μακάμπι, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι Μιλάνο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής καμία από αυτές τις ομάδες δεν έκανε κάποια επίσημη πρόταση στην πλευρά του παίκτη. Βέβαια, το συγκεκριμένο σενάριο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει και ιδιαίτερα μεγάλες πιθανότητες δεδομένου τόσο του πολύ καλού ονόματος που έχει ο Σμιθ στο NBA, αλλά και του ιδιαίτερα υψηλού κασέ του.

Κώστας Κουφός: Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Έλληνα σέντερ

Σε ένα μεγάλο δίλημμα βρίσκεται ο Έλληνας σέντερ, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. Αυτό δεν είναι άλλο από το δίλημμα ΝΒΑ ή Ευρώπη. Όπως αναφέρει το ισπανικό site columnacero.com, ο Παναθηναϊκός, η Μπασκόνια και τέσσερις ομάδες του NBA ενδιαφέρονται για τον 30χρονο Κώστα Κουφό.

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει καλύτερη πρόταση σε σχέση με τους Βάσκους, αν και πρώτος στόχος του παίκτη είναι να παραμείνει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Βέβαια ο έγκριτος δημοσιογράφος Chris Haynes επισημαίνει πως ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται στο στόχαστρο των Πίστονς, των Ράπτορς, των Κινγκς, αλλά και των Μπακς, όσον αφορά τις ομάδες του ΝΒΑ. Θυμίζουμε ότι ο Κουφός έμεινε ελεύθερος από το Σακραμέντο και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Να σημειωθεί ότι σε 686 ματς στο ΝΒΑ μετράει 5,7 πόντους και 5 ριμπάουντ/μέσο όρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments