Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (17/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (17/7/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις για τα ερωτικά των δώδεκα ζωδίων, για σήμερα Τετάρτη 17/7/19.

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις για τα ερωτικά των δώδεκα ζωδίων, για σήμερα Τετάρτη 17/7/19.

Κριός

Η σημερινή μέρα ξεκινάει δύσκολα αλλά μέχρι το βράδυ θα έχετε επανέλθει στους ρυθμούς σας. Στη δουλειά σας δεν θα προκύψουν ιδιαίτερα προβλήματα και μέχρι το βράδυ να αισθάνεστε μια χαρά. Πείτε στον/στη σύντροφό σας πόσο πολύ θα θέλατε να τελειώσετε τη μέρα σας κάνοντας κάτι διασκεδαστικό μαζί!

Ταύρος

Δεν σας αρέσει να πηγαίνετε στο γυμναστήριο; Δεν είστε οι μόνοι. Ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας να σας συνοδεύσει σε μια βόλτα με τα πόδια μετά το φαγητό. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να γυμναστείτε και να ιδρώσετε παρέα.

Δίδυμοι

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά στην έμπνευση που είναι γύρω σας. Αν δείτε κάτι που σας φαίνεται διασκεδαστικό και θα θέλατε να το δοκιμάσετε με τον/την αγαπημένο/η σας, μη διστάζετε! Πείτε τους για τη νέα σας ιδέα – ή απλά κάντε τους έκπληξη!

Καρκίνος

Η σχέση σας είναι κάτι περισσότερο από ρομαντική, είναι μια πραγματική συνεργασία. Να το έχετε αυτό στο μυαλό σας σήμερα όταν σας ζητηθεί να κάνετε μια αγγαρεία για τον/τη σύντροφό σας.

Λέων

Αν σας προβληματίζει κάτι, μην περιμένετε άλλο για να το συζητήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Είναι καλύτερα να κάνετε τώρα μια δύσκολη συζήτηση και να το αφήσετε πίσω σας παρά να το αφήνετε να σιγοβράζει και να μετατραπεί σε μεγαλύτερο πρόβλημα.

Παρθένος

Σήμερα πασχίζετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας. Ο καθένας έχει το ρόλο του σε αυτήν και θα έπρεπε να είναι ισότιμοι. Αν κάτι δεν σας πάει καλά, συζητήστε το πριν μετατραπεί σε μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ζυγός

Μερικά απλά πράγματα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Δείξτε στον/στη σύντροφό σας πόσο τον/την σκέφτεστε αφήνοντας ένα σαχλό ερωτικό μήνυμα στον τηλεφωνητή του/της. Θα το παίζουν ξανά και ξανά για να ακούνε τη φωνή σας.

Σκορπιός

Βρίσκεστε σε αδιέξοδο σε σχέση με μια σύγκρουση με τον/την αγαπημένο/η σας. Κανείς από τους δυο σας δεν θέλει να υποχωρήσει, αλλά δεν θέλετε και να μαλώνετε άλλο. Ίσως είναι καιρός να κάνετε πίσω και να συμφιλιωθείτε. Δεν χρειάζεται να κερδίζετε κάθε φορά.

Τοξότης

Μην περιμένετε από τον/την αγαπημένο/η σας να έρθει και να σας ρωτήσει τι θέλετε – πείτε τους! Αν τους διευκολύνετε σε σχέση με το πώς μπορούν να σας ικανοποιήσουν, είναι πιο πιθανό να το κάνετε να συμβεί.

Αιγόκερως

Αν ο/η σύντροφός σας είναι αυτός/αυτή που συνήθως προτείνει και ξεκινάει κάτι, ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε ρόλους! Θα εκπλαγούν ευχάριστα αν πάρετε τον έλεγχο απόψε. Πείτε τους ότι κρύβετε μερικούς άσσους στο μανίκι σας για να τους εξάψετε το ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Σήμερα αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί λόγω κάποιων προσωπικών σας θεμάτων και είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με τον/τη σύντροφό σας. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να επεξεργαστεί την κατάσταση αλλά μην το παρακάνετε. Αν αποκλείσετε τον/τη σύντροφό σας από όλο αυτό θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα.

Ιχθύες

Έχετε προγραμματίσει κάποια σημαντικά γεγονότα για το επόμενο διάστημα και ανησυχείτε για το πώς θα ανταπεξέλθετε οικονομικά σε όλα. Συζητήστε τις ανησυχίες σας με τον/τη σύντροφο σας και μαζί θα μπορέσετε να βρείτε μια λύση.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments