Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (17/7/19)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (17/7/19)
Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (17/7/19) για τα δώδεκα ζώδια.

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (17/7/19) για τα δώδεκα ζώδια.

Κριός κάρτα ταρώ: ο κόσμος

Κριέ, ετοιμαστείτε! Θα κάνετε μια απότομη στροφή στη ζωή σας. Μπορεί να ερωτευτείτε, να παντρευτείτε, να κάνετε ένα παιδί, ή να γνωρίσετε κάποιον. Αυτό είναι υπέροχο…. γιατί θα δείχνετε τόσο αφοσιωμένοι, ο ένας στον άλλον.

Ταύρος κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης

Ταύρε, γαμήλιες καμπάνες ακούγονται! Πολλοί γάμοι γίνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Θα διαπιστώσετε ότι αγκαλιάζοντας την κλασσική αξία των ραντεβού, θα δείξετε την αγάπη και την φροντίδα σας, στο ταίρι σας. Θα διαπιστώσετε επίσης, ότι θα πλησιάσετε και θα μάθετε πολλά περισσότερα για το άλλο σας μισό!

Δίδυμοι κάρτα ταρώ: το άρμα

Δίδυμοι, πάνω απ’ όλα, πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που θέλετε από τη σχέση σας. Πρέπει να είστε δυνατοί και ταυτόχρονα σίγουροι για το σύντροφό σας, έτσι ώστε όταν συναντήσετε δυσκολίες στην κοινή σας πορεία, να μπορείτε ν’ αντιδράσετε γρήγορα.

Μην αφήνετε να σας προβληματίζουν ασήμαντα θέματα και να δημιουργούν προβλήματα στον έρωτα που νιώθετε μεταξύ σας! Και το πιο σημαντικό… Μην πηγαίνετε στο κρεβάτι θυμωμένοι!

Καρκίνος κάρτα ταρώ : ο τρελός

Καρκίνε, πρόκειται να ξεκινήσετε μια σχέση. Θα βρείτε αυτόν τον ιδιαίτερο «κάποιον», που θα ερωτευτείτε βαθιά. Ποτέ δεν ξέρετε τι σας περιμένει στη γωνία.

Λέων κάρτα ταρώ: η κρίση

Λέοντα, οι ενέργειές σας, αρχίζουν να σας προφταίνουν. Μπορεί να έχετε κάνει ορισμένες κακές επιλογές, οπότε ήρθε η ώρα να παραδεχτείτε τα λάθη σας. Αν το κάνετε, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο σύντροφός σας μπορεί να είναι σε θέση να προχωρήσει, παρά τις παρατυπίες που έχετε προκαλέσει…. και να σας συγχωρήσει. Αλλά όλα ξεκινάνε, από την θέληση που θα δείξετε να είσαστε ειλικρινείς….πρώτα με τον εαυτό σας, και μετά με τους άλλους.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) κάρτα ταρώ : ο πύργος

Παρθένε δυστυχώς, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η σχέση σας φτάνει στο τέλος της. Δεν είστε πλέον ευτυχισμένοι μαζί. Υπάρχουν συνεχώς παρεξηγήσεις ανάμεσά σας….και λόγω έλλειψης επικοινωνίας ανάμεσά σας, δεν μπορείτε να εστιάσετε σ’ αυτά τα προβλήματα.

Γι’ αυτό, καθίστε και μιλήστε…. και δημιουργήστε ένα νέο θεμέλιο για να συνεχίσετε τη σχέση σας…. ή να προχωρήσετε σε ξεχωριστούς δρόμους.

Ζυγός κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών

Ζυγέ, υπάρχει μια αχτίδα ελπίδας για να διορθώσετε τη σχέση σας. Θα υπολογίσετε τι χρειάζεται για να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν, επειδή αγαπάτε ο ένας τον άλλο, περισσότερο από όσο θα μπορούσατε ποτέ να εκφράσετε με λόγια.

Έτσι, αφήστε την αγάπη σας για το σύντροφό σας, να σας καθοδηγήσει μέσα από την ασάφεια…. στη θεμελίωση της σχέσης σας.

Σκορπιός κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων

Σκορπιέ, πραγματικά αναρωτιέστε ποιο είναι πραγματικά το σχέδιό σας. Θέλετε να μάθετε ποιο είναι το σχέδιο για το μέλλον σας και θέλετε να σιγουρευτείτε, ότι η σχέση σας πρόκειται να διαρκέσει.

Μόλις το κατανοήσετε, θα νιώσετε πως μπορείτε ν’ αφήσετε τις επιφυλάξεις σας, και να ερωτευτείτε με όλη τη δύναμη της καρδιάς σας, το άλλο σας μισό!

Τοξότης κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Τοξότη, διατηρείτε στρατηγικά τον εαυτό σας, υπό έλεγχο. Δεν θέλετε να αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει «με τα μούτρα» στον έρωτα. Αλλά ήρθε η στιγμή, που πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες.

Αυτή η κάρτα σας λέει, ότι έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τι είναι καλύτερο για σας, οπότε μην το σκέφτεστε ξανά και ξανά. Ξέρετε τι θέλετε! Γι’ αυτό…κυνηγήστε το!

Αιγόκερως κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων

Αιγόκερε, μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας κάνει να αποσυρθείτε, ακόμα κι αν αγαπάτε το πρόσωπο που θα σας το πει. Πρέπει να αγωνιστείτε για αυτό που θέλετε και να βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας, ξέρει πού βρίσκεστε.

Είναι εντάξει να κάνετε συμβιβασμούς, αλλά ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Τότε μόνο θα δεχτείτε ότι η σχέση σας, σας ολοκληρώνει.

Υδροχόος κάρτα ταρώ : ο τρελός

Υδροχόοι, είσαστε τόσο ενθουσιασμένοι να εξερευνήσετε την καινούργια σχέση σας! Μπορείτε πλέον να δείτε πού θα βρείτε την αληθινή αγάπη. Μείνετε ανοικτοί για να μοιραστείτε και να μάθετε όσο περισσότερα μπορείτε, ο ένας για τον άλλον.Ποτέ δεν ξέρετε τι θα επακολουθήσει.

Ιχθύες κάρτα ταρώ : ιππότης των πεντάκτινων

Ιχθύες, είσαστε εξαιρετικά πιστοί! Θέλετε να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε, για να βεβαιωθείτε ότι η σχέση σας θα πετύχει. Είσαστε απόλυτα αξιόπιστοι και έχετε εμπιστοσύνη στο σύντροφό σας. Λάβετε υπόψη σας πόσο υπέροχοι είσαστε μαζί και πόσο τέλειος είναι ο ένας για τον άλλον. Αυτή η σχέση, θα σας οδηγήσει παντού!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments