Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (17/7/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (17/7/19)
Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η ημέρα στους εκπροσώπους των 12 ζωδίων; Αναλυτικά οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 17/7/19.

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η ημέρα στους εκπροσώπους των 12 ζωδίων; Αναλυτικά οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 17/7/19.

Κριός

Εστιάστε στη συνέργεια και όχι στον ανταγωνισμό, αγαπητοί Κριοί! Με την Αφροδίτη του ιδεαλισμού να συγκρούεται με τον ελεγκτικό Κρόνο στους τομείς σας της διεύρυνσης, χάνετε το μέτρο και περνάτε στις υπερβολές. Είναι καίριας σημασίας να επιστρατεύσετε τη διπλωματία, για να μην υπάρξουν συνέπειας από την παντογνωσία σας. Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στο «θέλω» και το «μπορώ». Βρείτε πρώτα τα πατήματα του παρόντος, πριν θελήσετε να προχωρήσετε στα όνειρα του μέλλοντος!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, δεν αρκεί να σκέφτεστε έξω από τα τετριμμένα… Πρέπει και να δράτε έξω από αυτά! Ο απαιτητικός Κρόνος συγκρούεται με την κυβερνήτη σας την Αφροδίτη, επηρεάζοντας τους τομείς σας της περιπέτειας αλλά και της ανάγκης σας για ξεκούραση. Για να μην εξουθενώσετε τον εαυτό σας, ασχοληθείτε μόνο με τα απολύτως απαραίτητα. Οι ανάγκες των συναδέλφων και των φίλων θα πρέπει να περιμένουν. Να είστε ρεαλιστές με το πόσα μπορείτε να υποσχεθείτε, μην μειώνετε τον προσωπικό σας χρόνο!

Δίδυμοι

Θεωρείτε ότι κάποιες επαφές σας παρεμβαίνουν στην προσωπικότητά σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Ενίοτε, πρέπει εσείς να εκτιμάτε την ατμόσφαιρα και να προσαρμόζεστε ανάλογα! Μια προκλητική αντίθεση ανάμεσα στον επικριτικό Κρόνο και την χαρισματική Αφροδίτη, σας καλεί να επανεξετάσετε κάποιες από τις παγιωμένες απόψεις σας. Στην προσπάθεια να φανείτε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, μπορεί να φτάσετε στην υπερβολή της επίδειξης. Κανείς δεν αγαπά τους αλαζόνες, προτιμά τους ταπεινούς. Γι’ αυτό επιλέξτε να επαινείτε τους συνεργάτες σας και να εκφράζετε την αξία τους, ειδικά αν εσείς ηγείστε της ομάδας!

Καρκίνος

Προσέξτε τις μάχες ισχύος, αγαπητοί Καρκίνοι! Η γενναιόδωρη Αφροδίτη διαμένει στο ζώδιό σας από τις 3 Ιουλίου και σας δίνει σημαντικά μαθήματα – όπως για την αγάπη του εαυτού σας. Όμως σχηματίζει μια αντίθεση έντασης με τον αυστηρό Κρόνο στον τομέα των σχέσεών σας. Τώρα καλείστε να μην το παρακάνετε στην προσπάθεια να είστε πρότυπο απόδοσης: Έχετε γεμίσει τον χώρο αποθήκευσης και μνήμης σας. Πρέπει να ισορροπήσετε τον όγκο εργασίας και να μελετήσετε τα δεδομένα, πριν προχωρήσετε σε διεκπεραιώσεις!

Λέων

Πιάστε πιο σφικτά το πορτοφόλι σας, αγαπητοί Λέοντες! Έχετε μεγάλα σχέδια για μια επαγγελματική κίνηση ή για εργασίες στο σπίτι – και η περίοδος τις ευνοεί. Ωστόσο, μια σύγκρουση της ονειροπόλας Αφροδίτης με τον Κρόνο της δόμησης, μπορεί να βαρύνει το κλίμα μιας συζήτησης περί των εξόδων. Μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να κάνετε άρτιο προγραμματισμό. Αλλά πρέπει να αντιστοιχίσετε τον χρόνο, την ενέργεια και τη συμβολή των υπολοίπων στην εξίσωση. Γι’ αυτό προσπαθήστε να διατηρήσετε συμβιβαστικό κλίμα στους διαλόγους σας, ώστε να εμπνευστούν και οι άλλοι να εμπλακούν αντιστοίχως!

Παρθένος

Μην βιάζεστε να προσφέρετε εθελοντικές υπηρεσίες για όλους, αγαπητοί Παρθένοι… Είναι καιρός να αρνηθείτε απαιτήσεις που επικαλούνται το συναίσθημά σας! Μια προκλητική γωνία της ευαίσθητης Αφροδίτης με τον Κρόνο του καθήκοντος, θα βγάλει στην επιφάνεια την εξάντλησή σας από την προσπάθεια να είστε παρόντες για όλους τους άλλους. Ωστόσο, κάντε τις αναφορές σας με αγάπη και να είστε διατεθημένοι να συγχωρήσετε για να προχωρήσετε παρακάτω. Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει μεγαλείο στο να γίνεστε μάρτυρες, πρέπει να βάλετε την αυτοεκτίμησή σας σε προτεραιότητα!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, δεν σας αρκεί να γίνεται μια δουλειά. Την θέλετε και οπτικά τέλεια! Μήπως πρέπει να είστε λιγότερο απαιτητικοί και να προσεγγίζετε άτομα και καταστάσεις με μια υγιή δόση αρτιότητας. Όσο θεωρείτε ότι κανείς άλλος δεν είναι αποδοτικός όσο εσείς, μπαίνετε στη ζώνη του τοξικού κυνισμού. Η αντίθεση της κυβερνήτου σας της Αφροδίτης με τον Κρόνο των στόχων, ίσως να σας δυσκολέψει να δώσετε σε άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Αλλά πρέπει να αρχίσετε να το προσπαθείτε, αν δεν θέλετε τα αποτελέσματα να οδηγήσουν σε απώλεια της δικής σας διαύγειας!

Σκορπιός

Ας είστε λίγο πιο εγκρατείς στις επαφές σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Αφροδίτη από τον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς και διασκεδαστικούς. Αλλά η αντίθεσή της με τον σκληρό Κρόνο, απαιτεί να μην ρισκάρετε την ακεραιότητά σας για να κερδίσετε οπαδούς. Γι’ αυτό προτιμήστε να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά επί του παρόντος: Οι άλλοι αποτελούν τον καθρέφτη, για όσα δεν σας αρέσουν σε εσάς τους ίδιους. Αν φανείτε ρεαλιστές και επιεικείς με τα δικά σας ψεγάδια, δεν θα θέσετε σε κίνδυνο τα κεκτημένα σας!

Τοξότης

Νιώθετε να έχει μειωθεί κάπως η εξωστρεφείς και αυθόρμητη πλευρά σας, αγαπητοί Τοξότες; Η ανάγκη σας θα είναι να πατήσετε το φρένο, καθώς η τολμηρή Αφροδίτη δίνει το έναυσμα να εξετάσετε τους τομείς της ασφάλειάς σας. Μια αντίθεσή της με τον συνετό Κρόνο, υπογραμμίζει ότι ίσως έχετε μπει σε λάθος πορεία. Δεν πρέπει να υποσχεθείτε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να παράσχετε, για να μην απογοητεύσετε ανθρώπους. Δείξτε τον ενθουσιασμό σας αλλά θα πρέπει να αποδείξετε τα λόγια σας με πράξεις. Αποφύγετε για σήμερα τα αιχμηρά θέματα!

Αιγόκερως

Τίποτα δεν εξαφανίζεται επειδή το χώσατε κάτω από το χαλί, αγαπητοί Αιγόκεροι! Όσα κι αν βγάλετε από το οπτικό σας πεδίο, δεν τα βγάζετε και από τη σκέψη σας! Θα σας ωθήσει να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα, μια αντίθεση της ειρηνοποιού Αφροδίτης με τον επικριτικό Κρόνο που σας κυβερνά. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ασχοληθήκατε με την κοινή σας καθημερινότητα, τον χρόνο που περνάτε με το ταίρι σας και όσα άλλα μοιράζεστε; Ίσως οι απόψεις σας να διαφέρουν, γι’ αυτό τολμήστε να τις συζητήσετε. Σε κανέναν δεν αρέσει να αντιμετωπίζει τους δαίμονές του – αλλά πρέπει να πάψετε να αρκείστε στα ημίμετρα!

Υδροχόος

Λένε ότι ο καθένας είναι τόσο ασθενής, όσο τα μυστικά του. Η ύπαρξή τους μπορεί να υπονομεύσει έναν σημαντικό δεσμό ή τις φιλίες σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο καρμικός Κρόνος σε αντίθεση με την συνετή Αφροδίτη, υποστηρίζουν ότι ίσως έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσετε κάποιες σκληρές αλήθειες για μια σχέση σας. Ό,τι δεν βγάλετε στην επιφάνεια, είναι αυτό που θα επιστρέψει για αντίποινα… Φυσικά μπορεί να την γλιτώσετε και αυτή τη φορά. Αλλά αξίζει τον κόπο για τις τύψεις που θα φορτωθείτε;

Ιχθύες

Διχάζεστε ανάμεσα στην αλήθεια και τη διπλωματία, αγαπητοί Ιχθύες; Ο ορθολογιστής Κρόνος συγκρούεται με την Αφροδίτη της αρμονίας στη ζώνη σας της επικοινωνίας. Αν δυσκολεύεστε να απορρίψετε κάποιες επαφές, δώστε προτεραιότητα σε εκείνες που θα σας ωφελήσουν. Επιλέξτε να κάνετε ερωτήσεις αντί να ασκείτε κριτική. Η ειλικρίνειά σας μπορεί να κερδίσει μια άβολη κατάσταση, χαρίζοντάς σας σεβασμό και θαυμασμό!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments