Αθλητισμός

Κάλουμ Ρόμπερτς: Ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό

Κάλουμ Ρόμπερτς: Ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό
Κάλουμ Ρόμπερτς: Ο Παναθηναϊκός δεν έχει "ξεγράψει" την περίπτωση του 23χρονου εξτρέμ, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Κάλουμ Ρόμπερτς: Το όνομά του “έπαιξε” αρκετά για τον Παναθηναϊκό κατά τις πρώτες εβδομάδες του καλοκαιριού. Ωστόσο στη συνέχεια, η περίπτωσή του έδειχνε να απομακρύνεται για το τριφύλλι, καθώς ο 23χρονος εξτρέμ φαινόταν να έχει άλλες προτεραιότητες, όσον αφορά την επιλογή της νέας του ομάδας, από το να πει το “ναι” σε πρόταση από Ελλάδα. Μπορεί να μην έχει περάσει πολύς καιρός από τις ημέρες που το θέμα Ρόμπερτς απασχολούσε τους πράσινους, ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει δραματικά και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το “Εθνοσπορ”, δεν αποκλείεται να έχουμε… αλλαγή σκηνικού. Αφ’ ενός, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εν μέσω  μεταγραφικού ντεμαράζ, κλείνοντας τον Κολοβό και τον Ζαχίντ και δείχνοντας ότι έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Από την άλλη μεριά, ο Ρόμπερτς δεν έχει βρει σε καμία περίπτωση τις προτάσεις που θέλει από την Αγγλία.

Ο Ρόμπερτς είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και αποτελεί με σιγουριά μια από τις ποιοτικότερες επιλογές στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα για τα εξτρέμ, από την άλλη μεριά, μπορεί η περίπτωσή του να ευνοεί νέα… κρούση από πλευράς Παναθηναϊκού, ωστόσο το θέμα εξακολουθεί να έχει τις δυσκολίες του. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί εάν στο τριφύλλι θα προσπαθήσουν να επαναπροσεγγίσουν τον 23χρονο εξτρέμ ή θα στραφούν σε άλλες λύσεις, δίχως να θέλουν να χάσουν κι άλλο χρόνο, καθώς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Δώνης θα ήθελε να έχει τις νέες του μονάδες το συντομότερο δυνατό δίπλα του, ώστε να τους ενσωματώσει με τους υπόλοιπους.

Ο Γιώργος Δώνης έχει, από την άλλη πλευρά, στείλει από νωρίς το μήνυμά του για το τι θα ακολουθήσει. Στη συνέντευξη Τύπου μετά την εμφατική νίκη επί της Φέγενορντ, κατέστησε σαφές πως φέτος, η ομάδα πρέπει να μπει ξανά σε τροχιά πρωταθλητισμού. «Φέτος, θέλω όλοι να μπουν στη διαδικασία πρωταθλητισμού. Όλοι να είναι στην πίεση. Θέλω να δω τη νοοτροπία αυτή για να δούμε ποιοι θα διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα”, ανέφερε σχετικά ο Έλληνας κόουτς.

Για την καθυστέρηση στις μεταγραφές είπε: «Είναι καθαρά οικονομικό το θέμα. Υπήρχε συζήτηση απ’ όλους μας, το μπάτζετ έχει παει λίγο παραπάνω. Αυτό μας βοηθάει. Είναι και η επιλογή των παικτών, δε μετράει μόνο το οικονομικό, αλλά και οι συνθήκες. Προσπαθούμε να τους πείσουμε να παίξουν εδώ».

Για το μήνυμά που έχει σχετικά με τον σύλλογο: «Προσπαθούμε πολύ να αποτινάξουμε τη μιζέρια. Εμένα ποτέ δε μου ταίριαξε. Δημιουργούμε κίνητρο. Όπως να μπουν νέοι παίκτες ή να βγαίνουν νωρίς τα διαρκείας. Ολοι μας να αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσουμε κατι καλύτερο. Θα είμαστε ταπεινοί, θα δουλεύουμε, αλλά πρέπει να έχουμε ενότητα. Όλοι να είναι δίπλα στην ομάδα. Να αφήσουμε τις εσωτερικές κόντρες που μας ταλαιπωρούν χρόνια και όταν εμφανιστούμε στο πρωτάθλημα να έχουμε άλλη νοοτροπία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments