Αθλητισμός

Λιονέλ Νούνιες: Στη φυλακή ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

Λιονέλ Νούνιες: Στη φυλακή ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού
Λιονέλ Νούνιες: Μπλεξίματα για τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, που κατηγορείται για παράνομη αγοραπωλησία αυτοκινήτου.

Λιονέλ Νούνιες: Όταν ήρθε στην Ελλάδα τον έλεγαν… χοντρό. Και παρά το κακό όνομα που τον συνόδευε σχετικά με τη σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα, δεν το απέδειξε ποτέ. Ο Λιονέλ Νούνιες ήταν ένας μέτριος επιθετικός, που αγωνίστηκε για έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, τη σεζόν 2007-08 και επέστρεψε στην Ελλάδα το 2014 για να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ.

Πλέον απασχολεί με τις εξωγηπεδικές του δραστηριότητες που φαίνεται ότι είναι παράνομες. Πολύ παράνομες. Τόσο ώστε να τον στείλουν στη φυλακή! Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ, είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για παράνομη αγοραπωλησία αυτοκινήτου.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 34χρονο επιθετικό, ο οποίος δηλώνει αθώος, μιας και υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε ότι το αυτοκίνητο που αγόρασε είχε παράνομα έγγραφα. Ο Νούνιες ξεκαθάρισε ότι την μετέπειτα πώληση είχε αναλάβει ο εκπρόσωπος του, μιας κι εκείνος δεν βρισκόταν στην Αργεντινή.

Στην Αργεντινή το θέμα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις, με την εφημερίδα “Ole” τόσο στην έντυπη όσο και στη διαδικτυακή της έκδοση να αναφέρει πολλές λεπτομέρειες για το περιστατικό. Και να δείχνει πλάνα από τον παίκτη που επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα.

Δείτε το βίντεο εδώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments