Αθλητισμός

PAO Alive: Άνοιξε το paoalive.gr – Το μήνυμα Γιαννακόπουλου

PAO Alive: Άνοιξε το paoalive.gr – Το μήνυμα Γιαννακόπουλου
PAO Alive: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε την πλατφόρμα για το πρότζεκτ σωτηρίας του Παναθηναϊκού. Πόσα χρήματα έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα.

PAO Alive: Το πρωί της Πέμπτης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε την πλατφόρμα paoalive.gr, στην οποία μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να κάνει την εισφορά του για την ενίσχυση του πρότζεκτ που είχε αναλυθεί πριν από μερικές εβδομάδες για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού. Η ιστοσελίδα paoalive.gr άνοιξε σήμερα το πρωί και ήδη εμφανίζεται το ύψος των χρημάτων που έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα. Συγκεκριμένα, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το ποσό είναι λίγο πάνω από 230.000 ευρώ. Πλην των τρόπων κατάθεσης χρημάτων, στην ιστοσελίδα φιλοξενείται και μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σχετικά με το εγχείρημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο κ. Γιαννακόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα Γιαννακόπουλου αναφέρει τα εξής:

Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς ο μεγαλύτερος αθλητικός Σύλλογος της χώρας γνωρίζουμε όλοι ότι, παρά τις μεγάλες θυσίες που κάνουμε, περνάει βαθύτατη κρίση. Αυτή η κρίση σε συνδυασμό με την απουσία ιδιόκτητων γηπεδικών εγκαταστάσεων και το ολοένα και πιο δύσκολο και απαιτητικό αθλητικό περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε, διαμορφώνουν πλέον ένα σκηνικό συναγερμού. H μοναδική λύση σε αυτή την κρίση είναι να χτίσουμε ένα Σύλλογο αυτόνομο, αυτάρκη, αυτοχρηματοδοτούμενο και αυτοδύναμο. Ένα Σύλλογο που θα στηρίζεται και θα ανήκει στον κόσμο του. Αυτό είναι το PAO Alive.

Για πρώτη φορά από την ίδρυση του Συλλόγου βρισκόμαστε πολύ κοντά στη λύση του γηπεδικού μας προβλήματος και έχουμε ήδη ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες, λαμβάνοντας τις απαραίτητες δεσμεύσεις από την πολιτειακή ηγεσία του τόπου.

Παράλληλα είναι εξαιρετικά κρίσιμο να δημιουργήσουμε μια οικονομική βάση μίνιμουμ 20 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία απαιτείται για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου στη μεταβατική περίοδο μέχρι να αποκτήσουμε το δικό μας σπίτι. Καλώ λοιπόν σύσσωμο τον Παναθηναϊκό κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να κινητοποιηθεί για να αναστηθεί ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Ελλάδος. Ελπίζω όλοι οι Παναθηναϊκοί, αντιλαμβανόμενοι την αναγκαιότητα και την υποχρέωση να κρατήσουμε το Σύλλογό μας ζωντανό ότι θα ανταποκριθούμε ένθερμα. Αποτελεί πλέον το μοναδικό δρόμο για να βιώσουμε και πάλι τις μεγάλες χαρές και συγκινήσεις που απλόχερα μας έχει προσφέρει ο Σύλλογός μας στο παρελθόν, αυτή τη φορά όμως και μέσα στο δικό μας σπίτι.

Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς,

Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος

Πρόεδρος Παναθηναϊκού Α.Ο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments