Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Διαψεύδει τα περί αγκαλιάς με τον Παύλο Πολάκη

Άδωνις Γεωργιάδης: Διαψεύδει τα περί αγκαλιάς με τον Παύλο Πολάκη
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Παύλο Πολάκη στο καφενείο της Βουλής.

Άδωνις Γεωργιάδης: Νωρίτερα μέσα στη μέρα ήταν προγραμματισμένη η ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να βγάλει τον νέο πρόεδρο του κοινοβουλίου. Τελικά, ο Κώστας Τασούλας πήρε το χρίσμα με από τους βουλευτές με αριθμό ρεκόρ στις ψήφους (283). Ωστόσο ένα παραπολιτικό περιστατικό έκλεψε τις εντυπώσεις. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νίκο Χασαπόπουλο ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Παύλο Πολάκη στο καφενείο της Βουλής.

«Εκείνη την ώρα γίνεται και η μεγάλη έκπληξη. Περνά τυχαία ο Αδωνις Γεωργιάδης από εκεί, και αν κάποιοι νόμιζαν ότι θα πλακωθεί ξανά με τον Πολάκη διαψεύστηκαν. Αγκαλιάζονται και χαιρετιούνται σαν παλιοί φίλοι, όταν μόλις πριν από μερικούς μήνες βρίζονταν στη Βουλή και ο ένας απειλούσε τον άλλο ότι θα τον κλείσει στη φυλακή, πότε για το ΚΕΕΛΠΝΟ και πότε για τη Novartis. Όταν ρώτησαν τον κ. Γεωργιάδη γιατί αυτή η τόσο θερμή χειραψία αυτός δικαιολογήθηκε: «Έπεσε πάνω μου, τι να κάνω, πολιτικός πολιτισμός…», ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου για το περιστατικό.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Παρά τους ισχυρισμούς του Χασαπόπουλου, ο Άδωνις Γεωργιάδης διέψευσε ότι αγκάλιασε τον Παύλο Πολάκη. Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ξεκαθάρισε πως το περιστατικό δεν έγινε ποτέ, ενώ τόνισε ότι οι διαφορές του με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν ακέραιες.

“Στην πολιτική μου διαδρομή ποτέ δεν έχω διαψεύσει παραπολιτικά σχόλια. Κυρίως γιατί δεν θα έπρεπε να κάνω άλλη δουλειά. Όμως υποχρεούμαι να πω ότι είναι ψευδές ότι αγκαλιάστηκα με τον Κ. Παύλο Πολάκη. Οι πολιτικές μας διαφορές παραμένουν προφανώς ακέραιες.”, ήταν το σχόλιο του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments