Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (18/7/19)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (18/7/19)
Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (18/7/19) για τα δώδεκα ζώδια.

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (18/7/19) για τα δώδεκα ζώδια.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου): Κάρτα ταρώ: 8 των πεντάκτινων

Κριέ, ξεκινάτε απ’ την αρχή. Υπάρχουν δυνατότητες να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, αλλά είστε διστακτικοί.Πρέπει να προετοιμαστείτε και να δουλέψετε τη συναισθηματική πλευρά σας. Πρέπει να κάνετε τον εαυτό σας, όσο καλύτερο μπορείτε, έτσι ώστε να καταφέρετε να δημιουργήσετε μια σχέση, όπως εσείς τη θέλετε

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)- κάρτα ταρώ: 2 των ράβδων

Ταύρε, μπορεί να νιώθετε πως δεν έχετε τον έλεγχο της σχέσης σας. Αλλά πραγματικά τον έχετε. Πρέπει να αποφασίσετε αν η αγάπη σας για τον άλλον είναι ισχυρότερη από ό, τι το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στη σχέση σας….. ή αν απλά, πρέπει να φύγετε. Ακούστε την καρδιά σας… και θα οδηγήσετε τον εαυτό σας προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου) – Κάρτα ταρώ : η κρίση

Δίδυμοι, θα ωριμάσετε σαν άτομα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι αλλαγές, είναι για το καλύτερο και καθιστούν τη σχέση σας ισχυρότερη. Ή μπορεί να διαπιστώσετε, ότι οι αλλαγές που έχουν συμβεί σε εσάς προσωπικά, σας έχουν κάνει να απογαλακτιστείτε από τον σύντροφό σας. Πρέπει να αποφασίσετε! Αλλά μην πιέζετε καταστάσεις, αν η σχέση σας, δεν είναι πια αυτό που θέλετε. Η αλήθεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Γι’ αυτό, αν είστε ειλικρινείς, θα δείτε τη σχέσης σας να εξελίσσεται…. είτε προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) – Κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων

Καρκίνε, φανταστείτε ότι ανεβαίνετε ένα βράχο με τον σύντροφό σας. Πρέπει να εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλον, για να φτάσετε στην κορυφή. Αλλά πρέπει να βασιστείτε στον εαυτό σας, ώστε να μπορέσει να ακουμπήσει για λίγο επάνω σας, ο σύντροφός σας. Έχετε την αντοχή να εργαστείτε…. και θα αντιμετωπίσετε τα πάντα ενωμένοι και δυνατοί.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) – Κάρτα ταρώ: ακόλουθος των πεντάκτινων

Λέοντα, αρχίζετε να ανακαλύπτετε ότι η σχέση σας δεν έχει όρια. Πάντα μαθαίνετε κάτι καινούργιο και η δική σας προσωπική γνώση, θα σας βοηθήσει να εργαστείτε σε οτιδήποτε. Θα συνεχίσετε να ερωτεύεστε ολοένα και περισσότερο…. και θα δείξετε το μεγάλο ενδιαφέρον που έχετε, ο ένας για τον άλλον!

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) – Κάρτα ταρώ : 7 των πεντάκτινων

Παρθένε, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Πρέπει να σκεφτείτε αρκετά, όσο θα εξετάζετε την πορεία της σχέσης σας. Αν βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα, θα διαπιστώσετε πως τίποτα δε μπορεί να λυθεί. Μόνο ο θυμός σας θα μεγαλώνει. Όσο όμως είστε υπομονετικοί, θα διαπιστώσετε πως είναι προτιμότερο να περιμένετε, να σκεφτείτε και να το συζητήσετε…. πριν λάβετε αποφάσεις.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) – Κάρτα ταρώ : ο μάγος

Ζυγέ, δεν αμφιβάλετε πλέον για τον έρωτα που νιώθετε για τον εραστή σας. Ξέρετε ότι αυτό το άτομο είναι αυθεντικό και είσαστε ερωτευμένοι μαζί του. Δεν θα ξεχάσετε πως έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητες, για να κάνετε τη σχέση σας, να ευδοκιμήσει.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) – Κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων

Σκορπιέ, υπάρχει κίνδυνος. Μην διστάσετε να αξιοποιήσετε τη δική σας εσωτερική δύναμη για να τραβήξετε τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας, από το χάος. Μην αρχίσετε τις αμφισβητήσεις και διαλύσετε τη σχέση σας. Είστε ισχυρότεροι ενωμένοι, παρά ο καθένας μόνος του.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) – Κάρτα ταρώ : η κρίση

Τοξότη, θα αρχίσετε να βασίζεστε, ο ένας στην κρίση του άλλου. Μπορεί να αναπτυχθείτε σαν άτομο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η σχέση σας, δεν μπορεί να εξελιχθεί παράλληλα με τις δικές σας προσωπικές εξελίξεις. Η ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα….. επειδή υπάρχουν διαρκείς αλλαγές.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) – Κάρτα ταρώ : 9 των ξιφών

Αιγόκερε, μπορεί να περάσετε δύσκολες στιγμές. Αλλά μπορείτε να είστε βέβαιοι, ότι η σχέση σας θα είναι αρκετά ισχυρή για να τις ξεπεράσει. Τίποτα δεν μπορεί να σας κάνει να χωρίσετε ο ένας απ’ τον άλλον!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) – Κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών

Υδροχόε, μην είσαστε πιεστικοί. Όταν πιέζετε κάποιο θέμα, αυτό θα προκαλέσει περιττή ένταση ανάμεσά σας. Μην φοβάστε να πείτε ό,τι σκέφτεστε, αλλά μην αφήνετε τον εαυτό σας να πάει για ύπνο, χωρίς να λύσει κάτι που λύνεται. Γιατί μετέπειτα θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα γίνονται πιο επώδυνα…. κι αυτό, δεν το θέλετε.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) – Κάρτα ταρω : ο βασιλιάς των κυπέλλων

Ιχθύες, θα μάθετε ότι η ειλικρίνεια και η ευγένεια ανάμεσά σας, θα διατηρήσει τη σχέση σας ανοικτή και δεν θα υπάρχουν μυστικά μεταξύ σας. Εμπιστευθείτε, ότι μπορείτε να χειριστείτε ό, τι θα εμπόδιο θα συναντήσετε στο δρόμο σας, σαν ζευγάρι. Και θα διαπιστώσετε… ότι τίποτα δεν μπορεί να σας χωρίσει.

Πηγή: astro-live.gr\

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments