Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (18/7/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (18/7/19)
Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η ημέρα στους εκπροσώπους των 12 ζωδίων; Αναλυτικά οι προβλέψεις για την Πέμπτη, 18/7/19.

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η ημέρα στους εκπροσώπους των 12 ζωδίων; Αναλυτικά οι προβλέψεις για την Πέμπτη, 18/7/19.

Κριός 

Η ευαισθησία σας παίρνει τα ηνία της ατμόσφαιρας, αγαπητοί Κριοί! Η αρμονία θα είναι ο στόχος σας, υπό την επήρεια ενός συναισθηματικού τριγώνου ανάμεσα στην τρυφερή Αφροδίτη και τον μεγαλόψυχο Ποσειδώνα. Αξιοποιήστε αυτές τις δονήσεις στα βάθη της ψυχής σας, βρεθείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Αν είχατε μια προστριβή με κάποιον, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να εξομαλύνετε το κλίμα ανάμεσά σας. Τολμήστε να θίξετε και κάποια ευαίσθητα θέματα, εκφράζοντας με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας!

Ταύρος

Η αποπλάνηση είναι μια μορφή τέχνης για εσάς, αγαπητοί Ταύροι! Ένα αρμονικό τρίγωνο ανάμεσα στην κοκέτα Αφροδίτη και τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, στρέφει την προσοχή σας στις προσεγγίσεις με κομψότητα. Δεν χρειάζεται να αποστηθίσετε θεατρικούς μονολόγους, αρκεί να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας και να βγείτε. Δεν θα περάσετε απαρατήρητοι όπου κι αν βρεθείτε. Όμως μην ενδώσετε εύκολα στα θύματά σας, αφήστε να θεωρήσουν ότι σας διεκδικούν. Όλοι εκτιμούν περισσότερο κάτι που κόπιασαν να αποκτήσουν!

Δίδυμοι

Τα χρήματα και η καριέρα γίνονται πρωταγωνιστές στη σκέψη σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτά κεντρίζει ένα αίσιο τρίγωνο ανάμεσα στη δημιουργική Αφροδίτη και τον οραματιστή Ποσειδώνα, στους αντίστοιχους οίκους σας. Σκεφτείτε πώς θα πραγματώσετε τα πιο πρόσφατα σχέδιά σας, εντάσσοντας σε αυτά τη δημιουργικότητα και την ομορφιά. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει στο δρόμο σας άτομα με κύρος, που θα φανούν πολύ χρήσιμα στην υλοποίηση των ονείρων σας. Προς το βραδάκι προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, για λίγη χαλάρωση που θα επιτρέψει να επεξεργαστείτε όσες πληροφορίες συλλέξατε μέσα στη μέρα!

Καρκίνος

Όλος ο κόσμος γίνεται η δική σας σκηνή, αγαπητοί Καρκίνοι… Σηκώστε την αυλαία και διαπρέψτε! Μην εκπλαγείτε αν σας προταθεί να ενταχθείτε σε μια ομάδα, που μέχρι τώρα σας κρατούσε σε απόσταση. Αρχικά θα θελήσετε να κατακρίνετε τις ανοικτές αγκάλες, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Ένα τρίγωνο ευμάρειας ανάμεσα στη λαμπερή Αφροδίτη και τον αλχημιστή Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε διαμάντια σε αυτό το χώρο. Είναι βέβαιο ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας στη συνέχεια. Μην φύγετε από το σπίτι χωρίς να πάρετε τις επαγγελματικές σας κάρτες!

Λέων

Αφήστε την αγάπη να πάρει τα ηνία, αγαπητοί Λέοντες! Η ανάγκη σας είναι να ανακαλύψετε κάποιες πιο βαθιές αλήθειες ή να προσεγγίσετε δικούς σας ανθρώπους. Η αρμονική όψη της ειλικρινούς Αφροδίτης με τον αέρινο Ποσειδώνα, κεντρίζει τις πιο ρομαντικές πτυχές σας. Κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα θα λειτουργήσει καθαρτικά για τη σκέψη σας. Διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο με θέματα που προκαλούν τη φαντασία, αναζητήστε τι έχει να σας προσφέρει ο ρεαλιστικός κόσμος – έξω από το διαδίκτυο. Η συμπονετική προσέγγιση δικών σας ανθρώπων που περνάνε δυσκολίες, θα σας χαρίσουν ικανοποίηση και θα ενδυναμώνουν τις σχέσεις σας!

Παρθένος

Είναι γεγονός ότι είστε τελειομανείς, αγαπητοί Παρθένοι… Αυτό σας κάνει επικριτικούς ως προς τα ψεγάδια των άλλων, κάτι που ενίοτε δεν μπορείτε να συγκρατήσετε! Η συνεύρεση της αρμονικής Αφροδίτης με τον ανεκτικό Ποσειδώνα, θα κεντρίσει τις πιο επεκτατικές πτυχές σας. Μην εκπλαγείτε αν αρχίσετε να βλέπετε τα θετικά στοιχεία στον καθένα που θα συναντάτε. Ανοιχτείτε, εκφραστείτε, προσφέρετε τις πολύτιμες συμβουλές σας. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τους πάντες, μπορείτε όμως να αλλάξετε τη δική σας οπτική γωνία!

Ζυγός

Ώρα να δώσετε σάρκα και οστά στα λεγόμενά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ένα τρίγωνο ισορροπίας ανάμεσα στην αισθησιακή Αφροδίτη που σας κυβερνά και τον μυστικιστή Ποσειδώνα, εστιάζει στην υγεία σας. Θα σας βοηθήσει να προσθέσετε μια χροιά εκλεπτυσμού σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και της εμφάνισής σας. Η ομορφιά και καθετί δραστήριο, θα ενεργοποιήσουν τη λάμψη σας από μέσα προς τα έξω. Με την Αφροδίτη παρούσα, όσα σας κάνουν να νιώθετε καλά έχουν πολλές πιθανότητες να μείνουν στην καθημερινότητά σας!

Σκορπιός

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, αγαπητοί Σκορπιό! Τα άστρα στήνουν το σκηνικό για ρομαντικές συγκυρίες που μπορεί να σας αφήσουν άφωνους. Αλλά μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε: Η σύμπραξη της λαμπερής Αφροδίτης με τον απατηλό Ποσειδώνα, ίσως σας δυσκολέψει να διαχωρίσετε τη φαντασία από την αλήθεια. Εσείς θα νιώσετε τις σπίθες – αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι αμοιβαίες. Δώστε λίγο χρόνο, μέχρι να κατασταλάξετε αν πρόκειται για γνωριμία ζωής ή για μια πρόσκαιρη μαγική εμπειρία!

Τοξότης

Αφήστε τους δικούς σας ανθρώπους να σας δείξουν την αγάπη τους, αγαπητοί Τοξότες! Η Αφροδίτη της οικειότητας λαμβάνει μια ώθηση τρυφερότητας από τον ονειροπόλο Ποσειδώνα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να κάνετε ένα διάλειμμα από όσα σας ταλαιπωρούν. Οι φίλοι σας είναι στο παρόντες, για να περάσετε χρόνο μαζί και να ανταλλάξετε απόψεις για την καθημερινότητά σας. Ανοιχτείτε περισσότερο στο ταίρι σας, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη σας για τη στήριξή του… Όλοι ξέρουν ότι η αχαριστία δεν είναι στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σας!

Αιγόκερως

Η κοινωνική αρένα είναι η σκηνή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ένα λαμπερό τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, κεντρίζει τους τομείς των σχέσεων και της επικοινωνίας σας. Από κοινού θα σας βοηθήσουν να ταιριάξετε άψογα σε ό,τι κι αν θελήσετε να πειραματιστείτε. Από το ταίρι σας μέχρι τις κοινωνικές γνωριμίες, θα διαπιστώσετε ότι χαίρετε σεβασμού και εκτίμησης. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να ενδυναμώσετε όλους τους δεσμούς, που θα σας ανοίξουν καινούργια και ενδιαφέροντα μονοπάτια!

Υδροχόος

Κάντε χώρο για την αφθονία που σας προσεγγίζει, αγαπητοί Υδροχόοι! Η όψη αρμονίας ανάμεσα στη μαγνητική Αφροδίτη και τον καρμικό Ποσειδώνα, ενεργοποιεί τις δημιουργικές και οικονομικές πτυχές σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε όποια λογιστικά θέματα έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, καθαρίστε και τακτοποιήστε το σπιτικό σας για να ρέει απρόσκοπτα η θετική ενέργεια. Καθετί που δεν σας εξυπηρετεί πλέον σε κάτι, πρέπει να φύγει για να μην βαλτώνει αυτή η ροή. Όταν όλα μπουν σε σειρά, θα έχετε όλη την ορμή να εστιάσετε στα πιο σημαντικά σας καθήκοντα!

Ιχθύες

Τα θετικά συναισθήματα δεν απέχουν πολύ, αγαπητοί Ιχθύες! Η συνεύρεση της ερωτικής Αφροδίτης με τον συγκυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα, σας καλεί να αποποιηθείτε πλέον το ρόλο του θύματος. Ακόμα κι αν δεν ξεκινάτε εσείς τα δράματα, τα διαιωνίζετε με την απαθή στάση σας και την άρνησή σας να τα αντιμετωπίσετε. Αφήστε τη θέση του μάρτυρα, στραφείτε στα σαγηνευτικά σας ταλέντα: Αρκεί μια μικρή αλλαγή στην οπτική σας για να αρχίσετε να υποδέχεστε την ευτυχία στη ζωή σας

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments