Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για την Πέμπτη (18/7/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για την Πέμπτη (18/7/19)
Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις πιθανότητες επανασύνδεσης των δώδεκα ζωδίων για την Πέμπτη (18/7/19).

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις πιθανότητες επανασύνδεσης των δώδεκα ζωδίων για την Πέμπτη (18/7/19).

Κριός

Οι ακούραστες προσπάθειές σας για να βρείτε τον αληθινό έρωτα αρχίζουν να αποδίδουν. Το γεγονός ότι δεν εγκαταλείπετε την προσπάθεια σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σας από τους άλλους γύρω σας. Μην αφήνετε τους πικρόχολους, ζηλόφθονους ανθρώπους να σας αποθαρρύνουν.

Ταύρος

Προσέξτε όταν οι φίλοι σας αρχίζουν να κουτσομπολεύουν κάποιον γνωστό σας. Μπορεί να σας ψαρεύουν για να μάθουν περισσότερα και να μην τους ενδιαφέρει η άποψή σας. Καλό θα ήταν να είστε αντικειμενικοί και να κρατήσετε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Η καλοσυνάτη στάση σας μπορεί να προσελκύσει την προσοχή κάποιου/κάποιας που θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα. Η πρόσχαρη συμπεριφορά σας είναι αυτό που σας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Αφήστε την χαρούμενη προσωπικότητά σας να λάμψει!

Καρκίνος

Σήμερα βγείτε από το καβούκι σας και κάντε επαφή με κάποιον/α καινούργιο/α. Έχετε μείνει μόνοι εδώ και πολύ καιρό. Ο κόσμος ανυπομονεί να δει τον αληθινό σας εαυτό χωρίς συναισθηματικές άμυνες. Μπείτε ξανά στο παιχνίδι.

Λέων

Αν σας ενοχλεί η μικροπρέπεια μπορεί να χαλάσει η μέρα σας σήμερα, ειδικά αν παρασυρθείτε από συναισθηματισμούς. Πάντα θα ακούγονται στενόμυαλα σχόλια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα αφήσετε να σας επηρεάζουν. Αγνοήστε τους φαφλατάδες και συνεχίστε τη μέρα σας.

Παρθένος

Η αναζήτηση και η εύρεση της αληθινής αγάπης απαιτεί λιγότερη προσπάθεια από όση νομίζετε, αρκεί να συνεχίσετε να έχετε επιμονή και θετική στάση. Μην αγχώνεστε επειδή έχετε στο μυαλό σας ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν το περιμένετε.

Ζυγός

Τα αληθινά σας συναισθήματα είναι κρυμμένα βαθιά στην καρδιά σας, αλλά σήμερα πάρτε ένα ρίσκο και αποκαλύψτε σε κάποιον/α πως νιώθετε για αυτόν/αυτήν. Δεν υπάρχει λόγος να δείχνετε αδιάφοροι. Εκτεθείτε και δείτε τι θα γίνει.

Σκορπιός

Σήμερα καλό θα ήταν να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας στη γνωριμία σας με κάποιον/α καινούργιο/α. Είτε το υποσυνείδητό σας σας στέλνει ενθαρρυντικά μηνύματα ή σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ακούστε το προσεκτικά.

Τοξότης

Οι φιλικές σχέσεις δεν είναι κάτι με το οποίο πρέπει να παίζετε. Όσο αξιόπιστοι και αν είναι οι φίλοι σας, δεν έχετε το δικαίωμα να τους θεωρείτε δεδομένους. Εκτιμήστε τις πολύτιμες σχέσεις που έχετε δημιουργήσει στη ζωή σας και μην τις βάζετε σε κίνδυνο.

Αιγόκερως

Μήπως τα ιδανικά σας για τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο είναι πολύ υψηλά; Όταν ο/η ιδανικός/ή σύντροφός ακούγεται περισσότερο σαν σούπερ-ήρωας και λιγότερο σαν άνθρωπος, ίσως ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε τις απαιτήσεις σας.

Υδροχόος

Σήμερα οι σχέσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς. Ακόμη και αν η σκέψη σας είναι επικεντρωμένη στο πώς θα καταφέρετε να γίνετε το άλλο μισό ενός ζευγαριού, υπάρχουν και άλλες σχέσεις στη ζωή σας που απαιτούν την προσοχή σας. Επικοινωνήστε με την οικογένεια σας, ειδικά αν έχετε καιρό να μάθετε νέα τους.

Ιχθύες

Σήμερα εξαρτάται από εσάς να κάνετε το σωστό. Ακόμη και αν θα προτιμούσατε να μην ανακατευτείτε, οι ενέργειές σας θα μπορούσαν να καταστρέψουν ή να φτιάξουν τη μέρα κάποιου/κάποιας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και όχι τους φόβους σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments