Αθλητισμός

Γιάννης Μπουρούσης: Επιστρέφει στην Ευρώπη

Γιάννης Μπουρούσης: Επιστρέφει στην Ευρώπη
Γιάννης Μπουρούσης: Ο έμπειρος σέντερ επιστρέφει στην Ευρώπη μετά τη θητεία του στην Κίνα. Με ποια ομάδα βρίσκεται αρκετά κοντά στο να υπογράψει.

Γιάννης Μπουρούσης: Εδώ και αρκετό καιρό, ο Έλληνας διεθνής σέντερ έχει μείνει ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο “Μπουρού” ολοκλήρωσε με επιτυχία την περιπλάνησή του στην Κίνα και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο αγωνιστικό κεφάλαιό του. Τον πολιορκούν αρκετές ομάδες από την Ευρώπη, στην οποία άλλωστε “έφτιαξε” το όνομά του για χρόνια, ωστόσο η τυχερή και εκλεκτή θα είναι μια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του Sportime. Και είναι από την Ισπανία, τη χώρα όπου ο Μπουρούσης έχει τις καλύτερες αγωνιστικές αναμνήσεις.

Η Γκραν Κανάρια φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Έλληνα καλαθοσφαιριστή. Οι Ισπανοί είχαν αναφερθεί στο πρόσφατο παρελθόν στο ενδιαφέρον της ομάδας από τα Κανάρια για τον Μπουρούση, ωστόσο όπως φαίνεται δεν πρόκειται για απλό ενδιαφέρον, αλλά για πρόταση. Στην Γκραν Κανάρια άλλωστε έχει τα κλειδιά του αγωνιστικού τμήματος ο Φώτης Κατσικάρης, ο οποίος δεν θα έλεγε όχι σε καμία περίπτωση στην προοπτική ένταξης ενός τόσου έμπειρου παίκτη στο ρόστερ της ομάδας.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μπουρούσης “μετακομίζει” στα Κανάρια, αφήνοντας στην άκρη τις προτάσεις και τις κρούσεις που έχει δεχθεί από τη Γηραιά Ήπειρο και κάνει come back στην αγαπημένη του Ισπανία. Πριν από τη Γκραν Κανάρια στην οποία φαίνεται ότι θα καταλήξει, ο 35χρονος σέντερ είχε φορέσει τη φανέλα της Μπασκόνια και της Ρεάλ Μαδρίτης, με μεγάλη επιτυχία.

Το μόνο εμπόδιο που φαίνεται να ορθώνεται μεταξύ του Γιάννη Μπουρούση και της Γκραν Κανάρια είναι η πρώην ομάδα του, η Μπασκόνια. Εάν το θελήσουν, οι Βάσκοι θα έχουν τη δυνατότητα να “ματσάρουν” κάθε επίσημη προσφορά που θα έρθει για τον παίκτη από την Ισπανία και να τον κάνουν δικό τους.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sportime, αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, η Γκραν Κανάρια δεν μπορεί παρά να έχει τα μάτια της… ανοιχτά, ώστε να μη συμβεί τίποτα απρόοπτο και χαλάσει το θέμα που φαίνεται να είναι δρομολογημένο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments