Αθλητισμός

Κώστας Κουφός: Υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με “μυθικό” συμβόλαιο

Κώστας Κουφός: Υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με “μυθικό” συμβόλαιο
Κώστας Κουφός: Ο Έλληνας σέντερ έρχεται στην Ευρώπη για χάρη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία τον υπέγραψε με ένα τεράστιο συμβόλαιο.

Κώστας Κουφός: Τα «νερά» του ευρωπαϊκού μπάσκετ έρχεται να ταράξει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία έφτασε σε συμφωνία με τον Έλληνα σέντερ για την επόμενη σεζόν. Έτσι, η ρωσική ομάδα δυναμώνει ακόμα περισσότερο τη γραμμή ψηλών της, καθώς στη θέση «5» έχει ήδη τους Κάιλ Χάινς και Γιόχαν Βόιγκτμαν. Όπως έκανε γνωστό ο έγκυρος Αμερικανός δημοσιογράφος, Κρις Χέινς, ο Κώστας Κουφός ύστερα από 11 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ έρχεται στην Euroleague, όπου και θα λαμβάνει 3 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο από τη ρωσική ομάδα.

Ο 30χρονος σέντερ, που στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Γιούτα Τζαζ, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ντένβερ Νάκγετς, Μέμφις Γκρίζλις, και Σακραμέντο Κινγκς, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές Ευρώπης του Δημήτρη Ιτούτδη και θα αγωνιστεί με τη φανέλα τους για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Χέινς αναφέρει πως ο Κουφός θα εισπράξει συνολικά έξι εκατομμύρια δολάρια για συμβόλαιο δύο ετών, ενώ το καλοκαίρι του 2020 θα υπάρξει option για NBA out.

Φυσικά, η εξέλιξη αυτή έχει ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον. Κι αυτό γιατί η «ομάδα του στρατού» είναι πλέον γεμάτη στο «5» και… τρομάζει με Κουφό, Χάινς και Βόιγκτμαν. Μάλιστα, η γραμμή ψηλών της ρωσικής ομάδας δεν αποκλείεται να δυναμώσει ακόμη περισσότερο, καθώς φημολογείται ότι έχει ήδη γίνει κίνηση για την απόκτηση του Ντράγκαν Μπέντερ. Επομένως, είναι λογικό να υποθέσει κανείς πως οι Ρώσοι αποσύρονται οριστικά από την διεκδίκηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Κώστας Κουφός: Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Έλληνα σέντερ

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό το όνομα του Έλληνα σέντερ είχε βρεθεί στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Όπως ανέφερε το ισπανικό site columnacero.com, ο Παναθηναϊκός, η Μπασκόνια και τέσσερις ομάδες του NBA ενδιαφέρονταν για τον 30χρονο Κώστα Κουφό.

Στο ίδιο δημοσίευμα τονιζόταν πως οι «πράσινοι» είχαν καταθέσει καλύτερη πρόταση σε σχέση με τους Βάσκους, αν και πρώτος στόχος του παίκτη ήταν να παραμείνει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Βέβαια ο έγκριτος δημοσιογράφος Chris Haynes επισημαίνει πως ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται στο στόχαστρο των Πίστονς, των Ράπτορς, των Κινγκς, αλλά και των Μπακς, όσον αφορά τις ομάδες του ΝΒΑ. Θυμίζουμε ότι ο Κουφός έμεινε ελεύθερος από το Σακραμέντο και αναζητούσε μέχρι πριν λίγο καιρό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Να σημειωθεί ότι σε 686 ματς στο ΝΒΑ μετράει 5,7 πόντους και 5 ριμπάουντ/μέσο όρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments