Αθλητισμός

Παναγιώτης Πελεκούδας: Προσφέρει μέρος του συμβολαίου του στο PAO Alive

Παναγιώτης Πελεκούδας: Προσφέρει μέρος του συμβολαίου του στο PAO Alive
Παναγιώτης Πελεκούδας: Ο Έλληνας μπλοκέρ των "πρασίνων" πήρε την απόφαση να ενισχύσει την προσπάθεια που τρέχει από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Παναγιώτης Πελεκούδας: Ο Παναθηναϊκός κινείται στους ρυθμούς του PAO Alive, του πρότζεκτ που “τρέχει” από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη σωτηρία του συλλόγου και της πλατφόρμας που άνοιξε από χθες, Πέμπτη, στην οποία όσοι επιθυμούν μπορούν να συνεισφέρουν με ποσό της επιλογής τους, για να φτάσουν στον στόχο που έχει τεθεί από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη για τα χρήματα που απαιτούνται στη μεταβατική περίοδο, μεταξύ της τωρινής εποχής και εκείνης της ανέγερσης του γηπέδου. Αυτή τη στιγμή, την ώρα που γράφεται το εν λόγω κείμενο, έχουν συγκεντρωθεί 338.000 ευρώ για τον σκοπό αυτόν, τον οποίο μάλιστα στηρίζει επώνυμα και ένας βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πελεκούδα. Ο έμπειρος μπλοκέρ, ο οποίος αγωνίζεται στο “τριφύλλι”, αποκάλυψε μέσω δηλώσεών του στην εφημερίδα “Πράσινη” ότι θα δώσει το 1/10 του συμβολαίου του στο PAO Alive. Όπως ανέφερε, η απόφασή του ήταν αυτονόητη, καθώς το εγχείρημα που προσπαθεί να κάνει πράξη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι σημαντικό τόσο για τον σύλλογο, όσο και για την κοινωνία. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Πελεκούδας ανέφερε τα εξής:

«Η απόφαση να παραχωρήσω το 1/10 του συμβολαίου μου ήταν αυτονόητη για εμένα. Το εγχείρημα αυτό είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για τον Σύλλογο αλλά για ολόκληρη την κοινωνία. Στόχος είναι όχι μόνο η σωτηρία του συλλόγου αλλά η δημιουργία ενός γηπέδου στον Βοτανικό κάτι που θα δώσει στα παιδιά έναυσμα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Είναι μια μεγάλη κίνηση η ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων σε μια περιοχή της Αθήνας που δεν έχει».

PAO Alive: Η πλατφόρμα ενίσχυσης

Το πρωί της Πέμπτης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε την πλατφόρμα paoalive.gr, στην οποία μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να κάνει την εισφορά του για την ενίσχυση του πρότζεκτ που είχε αναλυθεί πριν από μερικές εβδομάδες για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού. Η ιστοσελίδα paoalive.gr άνοιξε το πρωί της Πέμπτης, 18 Ιουλίου και ήδη εμφανίζεται το ύψος των χρημάτων που έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα. Συγκεκριμένα, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το ποσό είναι λίγο πάνω από 338.000 ευρώ. Πλην των τρόπων κατάθεσης χρημάτων, στην ιστοσελίδα φιλοξενείται και μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σχετικά με το εγχείρημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments