Ελλάδα

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Απολογείται σήμερα ο δράστης

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Απολογείται σήμερα ο δράστης
Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Σήμερα η απολογία του 27χρονου δολοφόνου της Suzanne Eaton στην Κρήτη.

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου από τις ΗΠΑ, Suzanne Eaton από τον 27χρονο Ιωάννη Παρασκάκη ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα  στον ανακριτή. Μετά λοιπόν από την δημοσιοποίηση των στοιχείων του καθ ομολογίαν δολοφόνου της Αμερικανίδας, η τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr αποκαλύπτει τις κινήσεις του δράστη μετά τη στυγερή δολοφονία, αλλά και το μοιραίο του λάθος που ουσιαστικά τον πρόδωσε στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της άτυχης γυναίκας έφυγε από την σπηλιά που είχε πετάξει το άψυχο κορμί της και πήγε σ’ ένα κοντινό νεκροταφείο προκειμένου να σβήσει τα ενοχοποιητικά ίχνη από το αυτοκίνητό του. Άνοιξε το πορτμπαγκάζ του άσπρου ΙΧ που οδηγούσε και ξεκίνησε να το πλένει εξονυχιστικά από τα αίματα και από άλλα στοιχεία που θα φανέρωσαν πως μέσα σε αυτό στιγμές νωρίτερα βρισκόταν η Αμερικανίδα βιολόγος.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή η μανία που έδειξε ο 27χρονος να καθαρίσει το πορτμπαγκάζ ήταν κάτι που παραξένεψε τις Αρχές αργότερα, αφού οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ παρατήρησαν ότι ήταν το μοναδικό σημείο του αμαξιού που ήταν καθαρό.

Συγγενής του δράστη φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές σχετικά με την συμπεριφορά του 27χρονου μετά τη δολοφονία, αναφέροντας ότι συμπεριφερόταν φυσιολογικά και τίποτα δεν πρόδιδε την πράξη του.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία. Δεν τον είχα ικανό να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, ούτε είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Εδειχνε να αγαπάει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεν είδα ρούχα του με ίχνη αίματος», φέρεται να είπε.

Χθες, εξάλλου, ακόμη δύο γυναίκες πήγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και κατήγγειλαν πως και εκείνες είχαν πέσει θύματα επίθεσης από τον 27χρονο και μάλιστα αναγνώρισαν κι εκείνες το αυτοκίνητο του ως εκείνο που τις είχε χτυπήσει. Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος απολογείται την Παρασκευή ενώπιον του Ανακριτή Χανίων με δικηγόρο που του διόρισε ο Εισαγγελέας, αφού ο πρώτος που τον είχε αναλάβει, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments