Ελλάδα

Σεισμόπληκτος στον ΑΝΤ1: «Έχουμε γκαντέμη πρωθυπουργό»

Σεισμόπληκτος στον ΑΝΤ1: «Έχουμε γκαντέμη πρωθυπουργό»
Σεισμόπληκτος στον ΑΝΤ1: Ένας καταστηματάρχης που είδε το μαγαζί να καταστρέφεται από τον Εγκέλαδο αναφέρθηκε στην παρουσία του Κυριακού Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας.

Σεισμόπληκτος στον ΑΝΤ1: Το μεσημέρι της Παρασκευής (19/7) ο Εγκέλαδος χτύπησε την Αττική. Αρκετά κτήρια υπέστησαν ζημιές. Μέσα σε αυτά και πολλά καταστήματα. Η κάμερα του ΑΝΤ1 επιχείρησε να κάνει αυτοψία σε ένα από καταστήματα που έπληξε ο σεισμός. Ωστόσο η ρεπόρτερ δεν περίμενε την αντίδραση του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Αφού περιέγραψε τις ζημίες που έχουν γίνει έκανε και ένα…πολιτικό σχόλιο.

Συγκεκριμένα τόνισε πως όλα αυτά που έγιναν είναι λογικά από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός μας είναι… γκαντέμης. «Έσπασαν όλα στο μαγαζί μου από τον σεισμό, έγινε μεγάλη ζημιά, αλλά έπρεπε να τα περιμένουμε αυτά διότι έχουμε γκαντέμη Πρωθυπουργό», ήταν τα λόγια του. Ο παρουσιαστής της εκπομπής προσπάθησε να κρατήσει τα προσχήματα τονίζοντας ότι αυτή το σχόλιο δεν είναι σοβαρή προσέγγιση.

Το συγκεκριμένο βίντεο έγινε viral με χιλιάδες χρήστες στα Social Media να το μοιράζονται με τους φίλους τους. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

Διαβάστε Eπίσης

Σεισμός Αθήνα: «Χαμός» με τις κλήσεις – Πάνω από 20.000 ανά δευτερόλεπτο έγιναν μετά τη δόνηση

Σεισμός Αττική: Συνεδριάζει το Συμβούλιο Διαχείρισης Κρίσεων με συμμετοχή του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Περισσότερα