Ελλάδα

Σεισμός τώρα: Εκκενώνονται δημόσια κτίρια και εμπορικά κέντρα στην Αθήνα

Σεισμός τώρα: Εκκενώνονται δημόσια κτίρια και εμπορικά κέντρα στην Αθήνα
Σεισμός τώρα: Μεγάλα δημόσια κτίρια στην Αθήνα εκκενώνονται, έπειτα από τη δόνηση που ταρακούνησε την πρωτεύουσα και τις γύρω περιοχές.

Σεισμός τώρα: Η δόνηση που σημειώθηκε στις 14:13 Βορειοδυτικά της Αθήνας ανησύχησε τους πολίτες της πρωτεύουσας και των γύρω περιοχών. Η δόνηση μεγέθους 5.1R έβγαλε τον κόσμο στον δρόμο, οι τηλεπικοινωνίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα, με τις γραμμές να πέφτουν, ενώ σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, εκκενώνονται μεγάλα δημόσια κτίρια και εμπορικά κέντρα. Οι εργαζόμενοι και ο κόσμος που βρίσκονταν στα εν λόγω κτίρια, τα εκκένωσαν για προληπτικούς λόγου. Πάντως, οι Αρχές συνιστούν ψυχραιμία στους πολίτες.

Έπεσε κτίριο στην Ερμού λόγω σεισμού

Ο μεγάλος σεισμός που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής έφερε την κατάρρευση οικίας στην οδό Ερμού 90. Το σπίτι ήταν ακατοίκητο, ενώ οι σοβάδες που έπεσαν προκάλεσαν ζημίες σε όχημα που είχε σταθμεύσει μπροστά από το κτίριο. Δεν έχει υπάρξει καμία αναφορά για τραυματίες στο σημείο, ενώ την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική δέχεται δεκάδες κλήσεις όσον αφορά απεγκλωβισμούς από ασανσέρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments