Αθλητισμός

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: Το τηλεφώνημα του Μπλατ πριν τη συμφωνία

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: Το τηλεφώνημα του Μπλατ πριν τη συμφωνία
Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: Ο Λιθουανός είχε τηλεφωνική επαφή με τον Ντέιβντ Μπλατ λίγο πριν δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα σε ποια Εθνική κατηγορία θα αγωνιστεί. Ωστόσο η ομάδα του Πειραιά έχει κανονικά συμβόλαιο με την Euroleague και πρέπει να φτιάξει μια δυνατή ομάδα για την συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν σηκώσει τα μανίκια και ήδη έχουν καταφέρει να προσθέσουν αρκετούς ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ της νέας σεζόν. Ένας από αυτούς αναμένεται να είναι ο Λιθουανός πρώην παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει η φήμη ότι οι δυο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία και το μόνο που μένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Αυτή η πληροφορία δεν έχει διαψευστεί και αυτό σημαίνει πολλά για την πορεία της υπόθεσης. Η απόκτηση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δεν ήταν εύκολη για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, χρειάστηκε επέμβαση του Ντέιβιντ Μπλατ προκειμένου ο Λιθουανός να πει το “ναι”.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: Το καθοριστικό τηλεφώνημα του Μπλατ

Σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ», ο Ντέιβιντ Μπλατ επικοινώνησε με τον 29χρονο «άσο», προκειμένου να τον πείσει με τη σειρά του να έρθει στον Ολυμπιακό. Η τηλεφωνική αυτή επαφή ήταν, μάλλον, εκ των καθοριστικών για να πει το «ναι» ο Κουζμίνσκας, για να κλείσει ένα σπουδαίο deal για τους Πειραιώτες. Ο Κουζμίνσκας προέρχεται από μία “γεμάτη” σεζόν στην Ιταλία με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία πήρε μέρος σε 30 παιχνίδια στην Euroleague , με μέσο όρο 8.5 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και ποσοστό 46.9% στα σουτ τριών πόντων.

Ο 30χρονος φόργουορντ θα είναι επί της ουσίας ο παίκτης που μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη, θα καλύψουν τις ανάγκες στη θέση “4”, εκεί όπου μπορούν να προσφέρουν και οι Ρούμπιτ – Χαπ. Ο Κουζμίνσκας ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 στη Σακαλάι Βίνιους και το 2010 έκανε το μεγάλο άλμα για τη Ζαλγκίρις, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια. Ακολούθησε μια τριετία στην Ουνικάχα Μάλαγα, πριν κάνει το 2016 το μεγάλο άλμα για το NBA και τους Νιου Γιουόρκ Νικς.

Την τελευταία διετία ήταν στο Μιλάνο και την Αρμάνι, ωστόσο πριν από λίγο καιρό αποχώρησε αφού δε βρισκόταν στα πλάνα του Ετόρε Μεσίνα. Είναι γεννημένος στις 19 Οκτωβρίου 1989, έχει ύψος 2.06 μ. και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments