Ελλάδα

Φωτιά τώρα: Μεγάλη πυρκαγιά στο Ναύπλιο

Φωτιά τώρα: Μεγάλη πυρκαγιά στο Ναύπλιο
Φωτιά τώρα: Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στο Ναύπλιο.

Φωτιά τώρα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Ναύπλιο. Συγκεκριμένα στην περιοχή Κουτσούρια έχει ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά κοντά σε σπίτια.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επικρατεί πανικός στην περιοχή με τους κατοίκους να προσπαθούν να απομακρυνθούν.

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής απευθύνουν έκκληση προς τους πολίτες να μην κατευθύνονται τον Καραθώνα, καθώς ο δρόμος έχει κλείσει.

Για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί 12 πυροσβέστες με 26 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα. Ρίψεις από αέρος κάνουν 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει τα τοπικά ΜΜΕ

Φωτιά τώρα: Τι ανέφερε ο δήμαρχος Ναυπλιέων

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Κουτσούρια Ναυπλίου και στο σημείο επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς και εναέρια μέσα πυρόσβεσης. Όπως ανέφερε, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, «η φωτιά πλησίασε κάποια σπίτια της περιοχής, αλλά οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονταν ήδη στο συγκεκριμένο σημείο σταμάτησαν έγκαιρα το πύρινο μέτωπο».

Επίσης, ο δήμαρχος Ναυπλιέων ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ότι «η Αστυνομία διέκοψε προσωρινά την κυκλοφορία, προκειμένου να διέλθουν, χωρίς προβλήματα, τα πυροσβεστικά μέσα», ενώ όπως προσέθεσε, «σε όποια σημεία δεν μπορούν να επιχειρήσουν τα πυροσβεστικά οχήματα, το έργο της πυρόσβεσης το έχουν αναλάβει τα εναέρια μέσα». Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή Κουτσούρια επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ προς το παρόν δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments