Ελλάδα

Κώστας Καραμανλής: Η κόρη του μεγάλωσε και είναι μια κούκλα

Κώστας Καραμανλής: Η κόρη του μεγάλωσε και είναι μια κούκλα
Κώστας Καραμανλής: Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού μεγάλωσε και εντυπωσιάζει με την ομορφιά της.

Κώστας Καραμανλής: Ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει ενεργός στην πολιτική σκηνή καθώς για άλλη μια φορά εξελέγη βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι για δέκα χρόνια δεν είναι κάνει κάποια ομιλία. Αυτό το σερί “έσπασε” φέτος στην προεκλογική περίοδο πριν τις Εθνικές εκλογές.

Ο Κώστας Καραμανλής κατάφερε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Το ίδιο ισχύει και για την οικογένεια του. Μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε καμία φωτογραφία στο διαδίκτυο από τα παιδιά του όπως είναι σήμερα. Η σύζυγος του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Νατάσα Παζαϊτη, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την κόρη της, Αλίκη. 

Μάλιστα συνόδευσε την εικόνα με την λεζάντα “Η γλυκιά μου Αλίκη”, δείχνοντας μας πόσο έχει μεγαλώσει. Αυτή την περίοδο η οικογένεια του Κώστα Καραμανλή απολαμβάνει τις καλόκαιρινές διακοπές της. Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Η πορεία του Κώστα Καραμανλή

Το 2004 εξελέγη για πρώτη φορά Πρωθυπουργός, διαδεχόμενος τον Κώστα Σημίτη, ενώ επανεξελέγη στις εκλογές του 2007. Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου του 2009 η Νέα Δημοκρατία κατέλαβε τη 2η θέση με ποσοστό 33,48% των ψήφων και 91 έδρες στη νέα Βουλή.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Κώστας Καραμανλής παραιτήθηκε από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, προκηρύσσοντας έκτακτο συνέδριο για την εκλογή νέου αρχηγού. Στην Πρωθυπουργία τον διαδέχθηκε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

Διετέλεσε Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τις 21 Μαρτίου 1997 ως τις 10 Μαρτίου 2004 και από τις 6 Οκτωβρίου 2009 ως τις 29 Νοεμβρίου 2009, το μακροβιότερο διάστημα στην ελληνική πολιτική ιστορία. Εξελέγη εν συνεχεία βουλευτής, χωρίς να απαιτείται σταυρός ως πρώην πρωθυπουργός, στην εκλογική περιφέρεια της Α΄ Θεσσαλονίκης στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2012, του Ιουνίου του 2012, του Ιανουαρίου του 2015 και του Σεπτεμβρίου του 2015, αλλά και τον Ιούλιο του 2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments