Lifestyle

Αθηναΐς Νέγκα: “Κάποιοι πήγαν να με περάσουν ως νευρική και περίεργη”

Αθηναΐς Νέγκα: “Κάποιοι πήγαν να με περάσουν ως νευρική και περίεργη”
Αθηναΐς Νέγκα: Η γνωστή παρουσιάστρια πέταξε το "καρφάκι" της για όσους θέλησαν να περάσουν με διαφορετικό τρόπο τον τηλεοπτικό της ρόλο.

Αθηναΐς Νέγκα: Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την προσωπικότητα της, στο περιοδικό Vita και στη Φωτεινή Βασιλοπούλου. Αναφέρθηκε σε γεγονότα που την έχουν καθορίσει, όπως η παιδική της ηλικία και η σχέση με τον πατέρα τηςτον εαυτό της, αλλά και τα ΜΜΕ και τον ρόλο που προσπάθησαν κάποιοι να τη διαμορφώσουν. Συγκεκριμένα, η Αθηναΐς Νέγκα ανέφερε τα εξής:

Γεγονότα που σε έχουν καθορίσει…

Είμαι μοναχοπαίδι και μάλλον ήμουν κωμικά σημαντική για τους γονείς μου. Το καταλαβαίνω τώρα που έχω 2 παιδιά. Μεγάλωσα πιστεύοντας πως είμαι η Βασίλισσα Ελισάβετ! Και σήμερα θέλω να λέω κάτι και να γίνεται. Όμως έχω φάει τόσα στραπάτσα που έχει μικρύνει ο εγωισμός μου. Και πάλι θέλω να κερδίζω, απλά έχω βρει πιο ήσυχους τρόπους. Επιλέγω τις μάχες μου, λέω πολλά «δεν πειράζει».

Ο εαυτός σου με 3 λέξεις…

Υπερευαίσθητη, παρεξηγημένη, έχω μαύρα μαλλιά, αλλά είμαι χαρούμενο άτομο.

Παρεξηγημένη γιατί;

Γιατί κάποιοι πήγαν να μου φορέσουν έναν ρόλο που τους φάνηκε πολύ βολικός, πως είμαι εχθρική και περίεργη. Δεν πιστεύω πως υπάρχει παγκόσμια συνωμοσία εναντίον μου, αλλά υπάρχουν κάποιοι στα ΜΜΕ που δεν γουστάρουν γυναίκες που δεν είναι χαζές γατούλες.

Ζωή σου δίνει και σου παίρνει…

Παίρνεις εσύ αυτό που έχει η ζωή να σου δώσει. Το βρίσκεις. Τίποτα που αξίζει δεν δίνεται χωρίς να το διεκδικήσεις.

Η Αθηναΐς Νέγκα για τον πατέρα της

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι ένας άνθρωπος που δεν δίνει τόσο συχνά συνεντεύξεις. Όταν το κάνει έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να πει. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μετά τα Μεσάνυχτα”. Η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της όταν ήταν μόλις 7 ετών. Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για την τραυματική εμπειρία του να βλέπει την κηδεία του πατέρα της να είναι πρώτο θέμα στα κανάλια.

«Θυμάμαι στιγμές με τον πατέρα μου. Εγώ πήγα σχολείο, με διάβαζε ο μπαμπάς μου, με έμαθε να διαβάζω. Μέχρι τα 7 περίπου πιστεύεις ότι ο μπαμπάς σου είναι Σούπερμαν, πιστεύεις ότι είναι άτρωτος, δεν τον έχεις απομυθοποιήσει ακόμα. Το πιο βαρύ κομμάτι στο δικό μου πένθος είναι ότι είναι κάτι που οι άλλοι ήξεραν. Ήταν θέμα συζήτησης, με έδειχναν με το δάχτυλο και καταλάβαινα ότι έλεγαν για το πένθος μου.

Είναι πολύ τραυματικό, εγώ το είδα αυτό το πράγμα στην τηλεόραση, είδα τον θάνατο του πατέρα μου στο δελτίο ειδήσεων. Είναι μια απώλεια που δεν μπορείς να ξεπεράσεις ποτέ, είναι πολύ άγρια, πολύ άσχημη… Ότι είμαι στη ζωή είμαι εξαιτίας της απώλειας του πατέρα μου. Είναι μια μαυρίλα και μια μπάλα γύρω από το από το πόδι σου που σε τραβάει στον πάτο. Είναι όμως και μια ελευθερία που σε κάνει να σταθείς στα πόδια σου», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments