Αθλητισμός

Μάικ Τζέιμς: Η επική απάντηση σε φίλο του Ολυμπιακού στο twitter

Μάικ Τζέιμς: Η επική απάντηση σε φίλο του Ολυμπιακού στο twitter
Μάικ Τζέιμς: Ο Αμερικανός σουτέρ έδωσε επική απάντηση σε έναν φίλο του Ολυμπιακού.

Μάικ Τζέιμς: Ο Αμερικανός σουτέρ έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι αντιμετωπίζει πολλές καταστάσεις με χιούμορ. Πολλές φορές δεν έχει διστάσει να σχολιάσει πράγματα της επικαιρότητας από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Θα έλεγε κάποιος ότι είναι από τους πιο ενεργούς παίκτες της Euroleague σε αυτόν τον τομέα. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για άλλη μία σεζόν στην Αρμάνι Μιλάνο.

Μπορεί ο Τζέιμς να ήταν εξαιρετικός την περασμένη σεζόν, αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στο Final 4. Φέτος όλοι περιμένουν πολλά από εκείνον. Ωστόσο ένα φίλος του Ολυμπιακού τον περιμένει στον Πειραιά. Συγκεκριμένα ένας φίλαθλος των “ερυθρόλευκων” του ζήτησε να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του. Τότε ο Τζέιμς του απάντησε “Στις 29 Νοεμβρίου αδερφέ”, θέλοντας να του θυμίσει πως τότε θα γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στους “ερυθρόλευκους” και τους Ιταλούς στο ΣΕΦ. Με αυτό τον τρόπο έβαλε τέλος και στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί από το Μιλάνο.

Η πορεία του Μάικ Τζέιμς στην Αρμάνι

Στις 13 Ιουλίου ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην Αρμάνι Μιλάνο για την επόμενη τριετία.Τον Σεπτέμβρη κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ιταλίας. Ο Αμερικανός γκαρντ χρειάστηκε 22 παιχνίδια για να πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή επίδοση στην ιστορία της Αρμάνι. Έφτασε τους 444 πόντους (20.2 κατά μέσο όρο) ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που άνηκε στον Κιθ Λάνγκφορντ, από την περίοδο 2013-2014 με συνολικά 439 πόντους σε 25 αγώνες (17.6 κατά μέσο όρο).

Στις 14 Μαρτίου 2019, μπήκε στο κλειστό κλαμπ παικτών που πέτυχαν 500 πόντους σε μια σεζόν. Κέρδισε το βραβείο Alphonso Ford Trophy, αφού είχε κατά μέσο όρο 19.8 πόντους σε 30 ματς. Συνολικά, μέτρησε 595 πόντους, τρίτος στην ιστορία της διοργάνωσης, πίσω από τους Αλεξέι Σβεντ (740, το 2018) και Κιθ Λάνγκφορντ (609, το 2017). Επίσης ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments