Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η έκπληξη της αποστολής για το Champions League

Ολυμπιακός: Η έκπληξη της αποστολής για το Champions League
Ολυμπιακός: Ποια είναι η σημασία της παρουσίας του νεαρού Καραργύρη αντί του Σιαμπάνη ως τρίτο τερματοφύλακα στην αποστολή του Ολυμπιακού για το Πλζεν.

Ολυμπιακός: Πλήρως έτοιμοι για τις αναμετρήσεις κόντρα στη Βικτόρια Πλεζν για τα προκριματικά του Champions League είναι οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι αναχωρούν το πρωί της Δευτέρας για την τσεχική πόλη για το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Πέδρο Μαρτίνς όλους τους παίκτες που είχε δηλώσει στη λίστα της UEFA για το ματς της Τρίτης. Φαινομενικά δεν είχε σημειωθεί κάποια έκπληξη στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού εκτός από την επιλογή του Ηλία Καραργύρη για τη θέση του τρίτου τερματοφύλακα, αντί για τον Μάριο Σιαμπάνη που δεν θα ταξιδέψει για το Πλζεν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «fosonline.gr», αυτό ενδέχεται να σημαίνει πως Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να δώσει δανεικό τον Σιαμπάνη ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής σε κάποια άλλη ομάδα. Κι αυτό γιατί τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχει αποφασιστεί ότι η τριάδα των γκολκίπερ θα είναι ο Σα, ο παίκτης που θα αποκτηθεί από μέρα σε μέρα και ο Τζολάκης. Ο Καραργύρης είχε ξανακάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα όταν είχε προκύψει πέρυσι το θέμα Γιαννιώτη και ο Μαρτίνς έχει πολύ καλή άποψη για το ταλέντο του. Είναι 17 ετών (γεννημένος το 2002) και προέρχεται από το Ναύπλιο.

Στους «ερυθρόλευκους» πήγε το 2016 2016 και κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα U-17 αποκρούοντας πέναλτι στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της U-19 του συλλόγου. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως πρότυπο του είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης και φυσικά η απόφαση της ομάδας να τον έχει στην αποστολή για την Τσεχία ήταν το καλύτερο δώρο για την πρόσφατη ονομαστική εορτή του.

Ολυμπιακός: Φέρνει τερματοφύλακα μετά την Πλζεν

Οι Πειραιώτες έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις για να καλύψουν τα κενά που υπήρχαν στο ρόστερ τους. Οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν γρήγορα και τώρα έχουν περισσότερο από ένα μήνα για να κάνουν κάποιες συμπληρωματικές κινήσεις. Μια από αυτές αφορά τον τερματοφύλακα που θα έρθει για να πλαισιώσει τους Σα και Τζολάκη. Στο ρόστερ υπήρχε ο Μάριος Σιαμπάνης, αλλά αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Ζοσέ Σα αναμένεται να είναι βασικός και τη νέα σεζόν, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να υπάρχει και μια καλή εναλλακτική επιλογή. Τον τελευταίο καιρό έχουν προταθεί αρκετοί γκολκίπερ στον Ολυμπιακό. Ορισμένοι από αυτούς είναι εξαιρετικές περιπτώσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκλεκτός που θα έρθει για να συμπληρώσει την τριάδα θα είναι από το εξωτερικό. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποιος Έλληνας στη σχετική λίστα.

Όπως έγραψε χθες ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή η πιο κοντινή μεταγραφή είναι εκείνη του τερματοφύλακα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Πειραιώτες έχουν σε προχωρημένο επίπεδο τον γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τον Σα και τον Τζολάκη την επόμενη σεζόν. Το προηγούμενο διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρεθεί κοντά σε συμφωνία με τον Μπόμπι Αλέν, ενώ είχαν προταθεί ο διεθνής Άνταμ Μπόγκναρ και ο Σίντλερ. Ακόμα και ο Μέγερι που ανήκει στον Ατρόμητο και κοστολογείται από 350 χιλιάδες μέχρι 500.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό έχουν τοποθετηθεί στο τραπέζι όλα τα ονόματα που αφορούν την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας, από παλιότερες ως πιο πρόσφατες περιπτώσεις παικτών που έχουν εξεταστεί για τον παίκτη που θα διαδεχθεί τον Νάτχο και φυσικά για τον αντι-Φορτούνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments