Αθλητισμός

Ουέσλι Τζόνσον: Τον έκανε follow ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ουέσλι Τζόνσον: Τον έκανε follow ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ουέσλι Τζόνσον: Έντονη είναι η φημολογία για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αμερικανό άσο, τον οποίο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ακολούθησε στο Instagram.

Ουέσλι Τζόνσον: Εδώ και μερικές ημέρες ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει σε μπαράζ ανακοινώσεων, μπαίνοντας δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Την αρχή έκανε η ανακοίνωση της απόκτησης του Τζίμερ Φριντέτ για να ακολουθήσουν αυτές των Μπεν Μπέντιλ και Τζέικομπ Ουάιλι. Ουσιαστικά, τα περισσότερα ανοιχτά μέτωπα έχουν κλείσει, όσον αφορά το ρόστερ της επόμενης σεζόν, αλλά υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες. Οι «πράσινοι» ψάχνουν έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να αισθανθεί άνετα στη θέση «2» αλλά και τη θέση «3», για να ολοκληρώσουν και τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν. Βέβαια, δεν αποκλείεται να κινηθούν και για την απόκτηση ενός ακόμη ψηλού, εφόσον δεν ανανεωθεί η συνεργασία τους με τον Ίαν Βουγιούκα.

Όσον αφορά τον παίκτη που θα καλύψει τις θέσεις «2» και «3», ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει καταλήξει σε δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με «τιτίβισμα» από το εξωτερικό. Μάλιστα, φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση και στους δύο και περιμένουν δουν ποιος (και αν) από τους δύο θα αποδεχτεί την πρόταση της διοίκησης. Πρόκειται για τους Φουρκάν Κορκμάζ και Ουέσλι Τζόνσον. Ο 21χρονος Τούρκος δεν υπολογίζεται από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς αλλά στα πρώτα δείγματά του στην Ευρώπη είχε δείξει καλά στοιχεία τόσο στο τρίποντο (41% με Εφές σε 2 σεζόν), όσο και άμυνα.

Ουέσλι Τζόνσον: Follow επιβεβαίωσης (;) από Γιαννακόπουλο

Από την άλλη, βρίσκεται το όνομα του Ουέσλι Τζόνσον, ενός παίκτη ιδιαίτερα έμπειρου από τα παρκέ του NBA. Ο 32χρονος άσος είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τους Ουίζαρντς. Σε 618 παιχνίδια στο ΝΒΑ μετράει 6.9 πόντους (33% τρίποντο, 40% δίποντο) και 3.2 ριμπάουντ ανά 22 λεπτά. Στο παρελθόν έχει παίξει και σε Τίμπεργουλβς, Σανς, Λέικερς, Κλίπερς και Πέλικανς. Μάλιστα, αναφέρεται πως η ΚΑΕ προσφέρει 1 εκ. δολάρια για μονοετές συμβόλαιο στον Τζόνσον και 900.000 δολάρια/χρόνο σε διετές συμβόλαιο στον Κόρκμαζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της φήμης για τον Ουέσλι Τζόνσον, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε follow στο Instagram τον Αμερικανό άσο. Κάτι δηλαδή το οποίο είχε συμβεί και στις περιπτώσεις των Τζίμερ Φριντέτ και Τζέικομπ Ουάιλι, λίγο πριν από την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης τους από τους «πράσινους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments