Ελλάδα

Βαγγέλης Καραγεώργος: “Έφυγε” από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος

Βαγγέλης Καραγεώργος: “Έφυγε” από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος
Βαγγέλης Καραγεώργος: Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος είχε εργαστεί στην Ελευθεροτυπία, στην Εφημερίδα των Συντακτών και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Βαγγέλης Καραγεώργος: Φτωχότερος είναι ο κόσμος της δημοσιογραφίας εδώ και λίγη ώρα, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 μόλις ετών ο Βαγγέλης Καραγεώργος. Ο ίδιος ήταν αρχισυντάκτης του τμήματος σύνταξης ύλης της «Εφημερίδας των Συντακτών» και ραδιοφωνικός παραγωγός στο «Κόκκινο 105,5», ενώ κατά το παρελθόν είχε εργαστεί και στην «Ελευθεροτυπία». Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του δημοσιογράφου οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Γεννημένος το 1966, μεγαλωμένος στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, πρωτοστάτησε στους φοιτητικούς και κοινωνικούς αγώνες της δεκαετίας του ’80 και του ’90 μεσα απο τις γραμμές οργανώσεων της Επαναστατικής Αριστεράς, ενώ διετέλεσε και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Εργάστηκε στον 105,5 Στο Κόκκινο απο την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το 2006, παρουσιάζοντας σειρά επιτυχημένων εκπομπών και αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμα του, ενώ θήτευσε για χρόνια στον Τύπο μέσω της Εφημερίδας των Συντακτών και της Ελευθεροτυπίας.

Γιάννης Γκίνης: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος

Θυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα η δημοσιογραφία θρήνησε τον θάνατο ενός ακόμη γνωστό δημοσιογράφου. Ο λόγος για τον Γιάννη Γκίνη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από σκληρή μάχη πολλών ετών με τον καρκίνο. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποτελούσε για πολλά χρόνια τον διευθυντή ειδήσεων και αναπληρωτή γενικό διευθυντή του ΑΘΗΝΑ 9,84. Παράλληλα με την δημοσιογραφική του δράση έδινε μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Τελικά δεν κατάφερε να βγει νικητής και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών. Η είδηση έγινε γνωστή από το σάιτ του ραδιοφωνικού σταθμού που αποχαιρέτησε με μια ανακοίνωση το ιστορικό της στέλεχος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΑΘΗΝΑ 9,84 αποχαιρετούν με οδύνη έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν υπέροχο φίλο, που αφήνει ανεξίτηλο στίγμα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης γεννήθηκε το 1952 στα Γρεβενά και η πρώτη του δημοσιογραφική άπασχοληση ήταν το 1980 στην Εφημερίδα «Αυριανή». Μετά εργάστηκε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ως προϊστάμενος του ελεύθερου δικαστικού και αστυνομικού ρεπορτάζ.

Εν συνεχεία προσελήφθη στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» για αρκετό χρονικό διάστημα, ακολούθως δε απασχολήθηκε μεταξύ των άλλων στην εφημερίδα «Βραδυνή» και από εκεί εργάστηκε μέχρι την ημέρα που απεβίωσε στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84 καταλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις.

Ήταν παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα παιδί. Αγαπητός σε όλους, καλός συναδελφος, έχαιρε εκτιμήσεως από τους συναδέλφους του διατηρώντας άριστες σχέσεις με όλους όσους συνεργάστηκε. Διακρινόταν για το ήθος και την ευπρέπεια του, βοηθώντας ταυτόχρονα πολλά νέα παιδιά που άρχιζαν την καριέρα τους ως δημοσιογράφοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments