Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής (21/7/19)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής (21/7/19)
Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής (21/7/19) για τα δώδεκα ζώδια.

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής (21/7/19) για τα δώδεκα ζώδια.

Κριός – Κάρτα της ημέρας – Το Άστρο

Ταρώ  Η θέση που κυνηγούσατε πιθανώς θα γίνει δική σας τώρα. Θα ανταμειφθείτε για τη σκληρή δουλειά σας. Είναι ώρα να φέρετε και στη σχέση σας επιθυμητές αλλαγές. Μπαίνετε σε μια στοργική φάση της ζωής σας, γεμάτη ήρεμη ενέργεια, πνευματική σταθερότητα και βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σας και των άλλων.

Ταύρος – Κάρτα της ημέρας – Το οχτώ των κυπέλλων

Μπορεί να νιώθετε μόνοι και μετάνοια. Ο κόσμος, οι υλικές απολαύσεις και οι δεσμοί δεν έχουν αξία για σας τώρα. Είναι πιθανό να νιώθετε αποκομμένοι. Οικογένεια, φίλοι, δουλειά και θέση δεν σας αφορούν πλέον. Ψάχνετε βαθύτερο νόημα στη ζωή και επικεντρώνεστε στην προσωπική σας αλήθεια. Θέλετε να αποδράσετε από τον αγώνα της καθημερινότητας και να πραγματοποιήσετε βαθύτερους και πιο πνευματικούς στόχους αυτή τη στιγμή.

Δίδυμοι – Κάρτα της ημέρας – Ο Ιππότης των πεντάκτινων

Πρέπει να είστε αξιόπιστοι. Είστε σχολαστικοί στην προσέγγισή σας. Ακολουθείτε μια ρουτίνα για να εξασφαλίσετε ότι μια σημαντική δουλειά θα ολοκληρωθεί από την αρχή μέχρι το τέλος σύμφωνα με τα απαιτούμενα πρότυπα. Μπορεί να σας έχει ανατεθεί ένα έργο ή να σας έχει δοθεί μια δουλειά και θα πρέπει να αφιερώσετε το χρόνο σας για να το φέρετε εις πέρας με επιτυχία.

Καρκίνος – Κάρτα της ημέρας – Ο Άσος των ξιφών

Χρησιμοποιείτε τη διανοητική σας δύναμη, τη νοημοσύνη σας και την κρίση σας. Έχετε μεγάλη καθαρότητα για μια κατάσταση. Τώρα μπορείτε να υποστηρίξετε τη θέση σας στοχεύοντας στη νίκη. Μπορεί να έχετε μια νέα ιδέα για την οποία είστε έτοιμοι να παλέψετε ή μπορεί να είστε ξεσηκωμένοι για ένα θέμα που σας παθιάζει ιδιαίτερα, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, το περιβάλλον ή τις προσωπικές σας πεποιθήσεις.

Λέων – Κάρτα της ημέρας – Ο Ιππότης των ράβδων

Θα υπάρξουν κάποια καλά νέα σχετικά με την δουλειά σας. Θα έχετε την υποστήριξη των προϊστάμενων και του εργοδότη σας. Θα κινηθείτε με αυτοπεποίθηση προς τους στόχους σας. Εάν είστε εσείς εργοδότες, θα ξεκινήσετε ένα νέο έργο και θα διοργανώσετε μια συνάντηση με το προσωπικό σας. Θα μπορούσατε να εμπνεύσετε τους άλλους με τη νέα σας ιδέα, την έμπνευση, την αυθεντική σκέψη και το δημιουργικό σας όραμα.

Παρθένος – Κάρτα της ημέρας – Η Εγκράτεια

Πρέπει να κατανοήσετε με νέο τρόπο ένα θέμα που σας απασχολούσε. Να δείτε από νέα οπτική τα πράγματα. Μια νέα αγωγή, βελτιωμένο σχέδιο διατροφής ή τρόπο ζωής. Μπορείτε να πετύχετε ό,τι θελήσετε με την ήπια προσέγγισή σας, ούτε πολύ παραδοσιακή ούτε σύγχρονη. Η τέλεια μέση λύση.

Ζυγός – Κάρτα της ημέρας – Η Βασίλισσα των ράβδων

Η ενέργεια και η δύναμη της θέλησής σας θα είναι δυνατές σήμερα. Μπορεί να είστε σε θέση να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί να πετύχετε σήμερα σε κάτι ή να νιώσετε στιγμές ευτυχίας, που ξαφνικά η συνειδητή σας κατανόηση φτάνει σε κορύφωση και η επιτυχία των στόχων σας μοιάζει πολύ πιο εύκολη. Με καθαρότητα μυαλού και ξεκάθαρο όραμα, η καριέρα σας ανθίζει.

Σκορπιός – Κάρτα της ημέρας – Ο Ιππότης των ξιφών

Η καρδιά, το μυαλό και η θέλησή σας είναι ισχυρά. Ωστόσο, αξιοποιήστε αυτές τις δυνατότητες και χρησιμοποιήστε τες με τρόπο που είναι ευεργετικός για το κοινό καλό. Η υπερβολική δύναμη μερικές φορές σας κάνει πεισματάρηδες. Μην εμπλακείτε σε μικροπρεπή θέματα σήμερα. Υπάρχει περίπτωση η κατάσταση να οδηγήσει σε έντονους τσακωμούς με τους αγαπημένους σας ή με τους συναδέλφους σας. Η ενέργεια της ημέρας σας ευνοεί αν πρέπει να αντιμετωπίσετε ανταγωνιστικές εξετάσεις και συνεντεύξεις.

Τοξότης – Κάρτα της ημέρας – Ο Διάβολος

Είστε λίγο ληθαργικοί και φιλόδοξοι σήμερα. Μερικές κακές δυνάμεις ενεργούν και δεν σας επιτρέπουν να κάνετε πρόοδο. Η εχθρότητα, η ζήλια και η αντιπαλότητα και σχετικά αισθήματα θα σηματοδοτήσουν την ημέρα σας. Οι άνθρωποι γύρω σας είναι παραπλανητικοί. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και η παρέα αρνητικών ανθρώπων είναι μια πιθανότητα. Η ένταση στο σπίτι και στο χώρο εργασίας είναι αγχωτική.

Αιγόκερως – Κάρτα της ημέρας – Το τρία των ράβδων

Μπορείτε να αισθάνεστε υπερήφανοι για σας. Έχετε, εξάλλου, στρέψει τα πράγματα προς όφελός σας και με αυτόν τον τρόπο έχετε εδραιώσει τη δύναμή σας. Οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητές σας. Το εργασιακό περιβάλλον και η σχέση με τους συνεργάτες σας είναι ομαλή. Αναμείνατε κάποια δελεαστική ευκαιρία σήμερα. Οι επενδύσεις σε ακίνητα είναι πιθανές. Επίσης, αναμένεται η γέννηση ενός παιδιού ή η είδηση μιας σύλληψης στην οικογένεια.

Υδροχόος – Κάρτα της ημέρας – Το εφτά των πεντάκτινων

Σήμερα σκέφτεστε τα χρήματα, πώς θα μπορούσε να αυξηθεί η εισροή τους και πώς να κάνετε μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Τα χρήματα είναι το κύριο μέλημά σας. Ενημερώστε τα φορολογικά σας έγγραφα, τα δάνεια, τις δόσεις, τις συντάξεις, τα χρέη και τις πιστώσεις, τις δαπάνες και τα κέρδη σας. Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας για ένα καλύτερο μέλλον και για χρηματοοικονομική ασφάλεια.

Ιχθύες – Κάρτα της ημέρας – Το εννιά των πεντάκτινων

Έχετε διάθεση και θέλετε να περάσετε καλά. Περάστε λίγο χρόνο σε σπα, στο γυμναστήριο, στο κομμωτήριο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να νιώσετε καλά και να φαίνεστε όμορφοι. Τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα, τα κέρδη είναι καλά. Το όνειρό σας να αποκτήσετε ένα σπίτι σε μια μοντέρνα περιοχή ή ένα γραφείο στην κεντρική αγορά μπορεί να υλοποιηθεί σήμερα. Είναι η ιδανική στιγμή για τη διακόσμηση του σπιτιού σας και για έξοδα σε πολυτελή προϊόντα για το σπίτι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments