Αθλητισμός

Άντερσον Εσίτι: Πολύ κοντά στην απόκτησή του ο ΠΑΟΚ

Άντερσον Εσίτι: Πολύ κοντά στην απόκτησή του ο ΠΑΟΚ
Άντερσον Εσίτι: Ο ΠΑΟΚ στρέφεται στην περίπτωση του 25χρονου Νιγηριανού μέσου, Άντερσον Εσίτι, ο οποίος ανήκει στη Γάνδη μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για τον Φίλιπ Μπράνταριτς.

Άντερσον Εσίτι: Ο ΠΑΟΚ, μετά την κλήρωση για τα προκριματικά του Champions League που φέρνει στο δρόμο του τον Άγιαξ, «τρέχει» για να κλείσει τις τρύπες στο ρόστερ του, καθώς τα περιθώρια στενεύουν. Οι άνθρωποι του Δικέφαλου του Βορρά έχουν ρίξει όλη τους την προσοχή στην απόκτηση κεντρικού χαφ, καθώς εκεί εντοπίζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Πρώτη επιλογή για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Φίλιπ Μπράνταριτς, όμως όλα δείχνουν ότι η περίπτωσή του απομακρύνεται λόγω της στάσης του προέδρου της Κάλιαρι Τομάσο Τζιουλίνι. Στο Δικέφαλο δεν έχουν τον χρόνο να περιμένουν την Κάλιαρι και φαίνεται πως έχουν αρχίσει να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις. Μια από αυτές είναι ο Αντερσον Εσίτι της Γάνδης.

Ο 25χρονος Νιγηριανός χαφ έχει μπει στην μεταγραφή λίστα του Μπράνκο, ενώ δεν είναι τελείως άγνωστός στους ανθρώπους του Δικεφάλου. Πριν από δύο χρόνια σε φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Γάνδης είχε εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Τόσο ο Φερέιρα, όσο και ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου γνωρίζουν τον Εσίτι καθώς είχε άρχισε την καριέρα του από τη Λεϊσόες και στη συνέχεια πήγε στην Εστορίλ πριν πάρει μεταγραφή στην Γάνδη έναντι 1,5 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 ενώ η χρηματιστηριακή του αξία με βάση το «transfermarkt», φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ. Ο Εσίτι που έχει ύψος 1,89 την περσινή είχε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Το «Βουνό», όπως τον αποκαλούν στο Βέλγιο, είναι ένα σύγχρονο χαφ που παρά το ύψους τρέχει ασταμάτητα ενώ πολύ δύσκολα αντίπαλος μπορεί να του πάρει τη μπάλα ή να τον ανακόψει.

«Χαλάει του Κοεντράο στον ΠΑΟΚ»

Αρνητική απάντηση έδωσε ο Φάμπιο Κοεντράο στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία. Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο διεθνής μπακ επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και είπε όχι στον δικέφαλο του Βορρά. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κοεντράο ζήτησε νέα διορία από τον ΠΑΟΚ πριν απαντήσει και ότι αυτός ήταν ο λόγος που ο Πορτογάλος αμυντικός δεν θα φορέσει την φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Όπως και να’ χουν πάντως τα πράγματα η ουσία για τον δικέφαλο του Βορρά είναι ότι ο 31χρονος αριστερός μπακ δεν θα υπογράψει το συμβόλαιο που του είχε προτείνει ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα κάνει και η πορτογαλική εφημερίδα Record, η οποία αναφέρει πως η οικογένεια του παίκτη δεν πείστηκε να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη και αυτός είναι ο λόγος που ο Κοεντράο δεν θ’ αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments