Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: Επέστρεψε στην Ισπανία και στις προπονήσεις της Λας Πάλμας (pics)

Ματέο Γκαρσία: Επέστρεψε στην Ισπανία και στις προπονήσεις της Λας Πάλμας (pics)
Ματέο Γκαρσία: Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας στις αρχές τις μεταγραφικής περιόδου είχε δηλώσει πως ο παίκτης πουλήθηκε σε ομάδα για τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ματέο Γκαρσία: Ο ποδοσφαιριστής που ήταν δανεικός στον Άρη την περασμένη αγωνιστική περίοδο, και έχει ακουστεί τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον ΠΑΟΚ, επέστρεψε σήμερα (22/7) στην Ισπανία και αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Λας Πάλμας, στην οποία ανήκει, και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.

Ο πρόεδρος της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά, στις αρχές τις μεταγραφικής περιόδου είχε δηλώσει πως ο Γκαρσία πουλήθηκε σε ομάδα για τρία εκατομμύρια ευρώ. Αργότερα η Λας Πάλμας, έδωσε έξτρα άδεια στον Ισπανό ποδοσφαιριστή για να φέρει πρόταση και έτσι να μην χρειαστεί να δώσει το παρών στην προετοιμασία της ομάδας.

Οι μέρες πέρασαν, ο παίκτης συνέχιζε τις διακοπές του στην Αργεντινή, μέχρι σήμερα που επέστρεψε στην Ισπανία. Η Λας Πάλμας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον παίκτη, στην οποία όμως φαίνεται ότι ο Ματέο «ήρθε, για να φύγει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αργεντινός παίκτης Ματέο Γκαρσία εντάχθηκε στην ομάδα ολοκληρώνοντας την περίοδο διακοπών του, αλλά και τον δανεισμό του στον Άρη Θεσσαλονίκης. Το απόγευμα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Perpetuo Socorro και στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Πέπε Μελ, περιμένοντας να βρεθεί μια λύση για το μέλλον του στην ομάδα».

Εκτός από την ανακοίνωση, υπάρχουν και δημοσιεύματα, που αναφέρουν πως τον Ματέο υποδέχθηκαν ο πρόεδρος Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ, ο αθλητικός διευθυντής, Ρόκο Μαϊορίνο, αλλά και ο υπεύθυνος διεθνών μεταγραφών της Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, οι οποίοι τον ξενάγησαν στις ανακαινισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments