Αθλητισμός

Μιγκέλ Καρντόσο: Έδωσε εντολή για την απόκτηση στόπερ

Μιγκέλ Καρντόσο: Έδωσε εντολή για την απόκτηση στόπερ
Μιγκέλ Καρντόσο: O προπονητής της ΑΕΚ θέλει σίγουρα ακόμη έναν στόπερ στο ρόστερ. Τι εντολή έδωσε στον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Μιγκέλ Καρντόσο: Ο προπονητής της ΑΕΚ βλέπει τον σύλλογο να ανακοινώνει μεταγραφές, ενισχύοντας το μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ωστόσο, ο κόουτς της ΑΕΚ έχει ήδη παρατηρήσει πως υπάρχει θέμα και αυτό δεν εντοπίζεται από το κέντρο και μπροστά. Αντίθετα, το ζήτημα που έχει προκύψει είναι ανασταλτικό. Ο Καρντόσο έχει παρατηρήσει ότι η ομάδα χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση στη γραμμή της άμυνας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας “Live Sport”, με τον Πορτογάλο κόουτς να εντοπίζει μεγάλη διαφορά ποιότητας μεταξύ των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν προς το παρόν ως πρώτες επιλογές στην τετράδα της άμυνας. Κάτι που αναγκάζει τον σύλλογο να βγει στην αγορά για την απόκτηση μιας ποιοτικής λύσης.

Ο Νίκος Λμυπερόπουλος, τεχνικός διευθυντής της “Ένωσης” αλλά και ο Καρντόσο έχουν καταρτίσει μια λίστα με αρκετά υποψήφια ονόματα. Οι περιπτώσεις είναι μεν πολλές, αλλά υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που έχουν υπογραμμίσει, όσον αφορά τον στόπερ που χρειάζεται η ΑΕΚ. Οι Καρντόσο και Λυμπερόπουλος έχουν συμφωνήσει στο ότι η “Ένωση” χρειάζεται έναν αριστεροπόδαρο στόπερ. Η επιλογή αυτή θα περάσει από… κόσκινο. Αφ’ ενός, η ΑΕΚ δεν βιάζεται να κλείσει τη μεταγραφή, αφ’ ετέρου, για να γίνει κίνηση, θα πρέπει πρώτα να βρεθεί μια πολύ καλή περίπτωση, που θα “κάνει” στον Καρντόσο αλλά και τον Λυμπερόπουλο.

Νέλσον Ολιβέιρα: “Μίλησα με τον Καρντόσο πριν υπογράψω”

“Είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Γνωρίζω ότι έχει εκπληκτικό κόσμο. Ξέρω κάποιους από τους συμπαίκτες μου που είναι Πορτογάλοι και θα γνωρίσω και τους υπόλοιπους. Οι εγκαταστάσεις της ομάδας μου άρεσαν πολύ. Οπότε οι πρώτες που εντυπώσεις είναι παρά πολύ καλές. Ναι, έχω μιλήσει με τον Καρντόσο. Είναι ένας πολύ σημαντικός προπονητής. Έχουμε δουλέψει μαζί στην Ντεπορτίβο λα Κορούνια. Είναι εξαιρετικός και σίγουρα η παρουσία του έπαιξε ρόλο για την τελική του απόφαση”, ανέφερε χαρακτηριστικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, μετά την ανακοίνωσή του από τον σύλλογο.

«Το μήνυμα που μπορεί να στείλω είναι ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος που είμαι εδώ, πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του μεγάλου κλαμπ. Θα τα δώσω όλα μέσα στο γήπεδο ώστε να τους χαρίσω πολλές χαρές και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Σίγουρα θέλω να πετύχω κι εγώ γκολ, είναι σημαντικό να βοηθήσω την ομάδα να παίρνει νίκες. Πέρα από τα γκολ όμως είναι σημαντικό να δημιουργείς χώρους και φάσεις, να συνεργάζεσαι κατάλληλα με τους συμπαίκτες σου. Αυτό δίνει ποιότητα στην ομάδα. Σημαντικότερο από τα δικά μου γκολ είναι να κερδίζει η ομάδα», κατέληξε, στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments