Θέσεις Εργασίας

Κομισιόν: Νέες θέσεις πρακτικής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Κομισιόν: Νέες θέσεις πρακτικής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Κομισιόν: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έθεσε σε ισχύ προγράμματα 5μηνης πρακτικής άσκησης, προκηρύσσοντας 1.800 θέσεις πρακτικής.

Κομισιόν: Σε ισχύ έθεσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τα προγράμματα της για 5μηνη πρακτική άσκηση. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε, από τα συγκεκριμένα προγράμματα θα ωφεληθεί αριθμός – ρεκόρ εκπαιδευόμενων, καθώς διατίθενται συνολικά 1.800 θέσεις. Όσον αφορά τα αντικείμενα της πρακτικής άσκησης, το εκπαιδευόμενο προσωπικό θα στελεχώσει διάφορες υπηρεσίες της Κομισιόν στα αντικείμενα της γενικής διοίκησης και της μετάφρασης – διερμηνείας.

Η βασική τοποθεσία που θα λάβει χώρα η πρακτική άσκηση είναι οι Βρυξέλλες και δευτερευόντως το Λουξεμβούργο. Όπως αναφέρει η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, πρόκειται για το πολυπληθέστερ project πρακtικής άσκησης. Η υπηρεσία του κάθε εκπαιδευόμενου θα εξαρτηθεί από αυτά που ο ίδιος θα δηλώσει στην ηλεκτρονική αίτησή του (π.χ. εμπορικό δίκαιο, ανθρώπινο δυναμικό, περιβαλλοντική πολιτική κλπ).

Τα καθήκοντα του κάθε εκπαιδευόμενου

  • Συμμετοχή σε ομάδες εργασίας
  • Διοργάνωση φόρουμ
  • Έρευνα και τεκμηρίωση
  • Σύνταξη εκθέσεων
  • Διαβουλεύσεις
  • Απαντήσεις σε ερωτήματα
  • Τρέχοντα έργα (επίβλεψη, παρακολούθηση)

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

Η πλατφόρμα των ηλεκτρονικών αιτήσεων παραμένει ανοιχτή από τις 16 Ιουλίου 2019 έως τις 30 Αυγούστου του ίδιου έτους. Πατήστε το κουμπί “Δείτε το έγγραφο” για να υποβάλετε την αίτησή σας. Όσοι υποψήφιοι επιλεγούν θα κάνουν πρακτική σε υπηρεσίες της Κομισιόν από 1η Μαρτίου 2020 έως 31 Ιουλίου 2020.

Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εδώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments