Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (22/7/19)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (22/7/19)
Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (22/7/19) για τα δώδεκα ζώδια.

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (22/7/19) για τα δώδεκα ζώδια.

Κριός – Κάρτα της ημέρας – Το έξι των ξιφών

Ταρώ  : Μπορεί να νιώθετε νωθρότητα και τύψεις σήμερα. Οι απαιτήσεις μπορεί να είναι δύσκολες και ενοχλητικές στη δουλειά σας. Αν θέλετε να αλλάξετε δουλειά, είναι πολύ πιθανό να βρείτε καινούργια τώρα. Μπορεί επίσης να πρέπει να μετακινηθείτε μακροπρόθεσμα από ένα μέρος σε ένα άλλο. Λόγω αυτού θα αφήσετε πίσω σας φίλους και οικογένεια.

Ταύρος – Κάρτα της ημέρας – Ο Ιεροφάντης

Δουλεύετε ομαδικά και οι προσωπικές σας προσπάθειες μπορεί να μην φέρουν το ίδιο κέρδος. Δεν είναι η ώρα να προκαλέσετε το καθεστώς! Αντί να είστε καινοτόμοι, θα πρέπει να προσαρμόζεστε στις ισχύουσες πεποιθήσεις και στα συστήματα που υπάρχουν. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις διαδικασίες και να μείνετε μέσα στα συμβατικά όρια της καθιερωμένης προσέγγισης. Αυτό θα είναι υπέρ σας.

Δίδυμοι – Κάρτα της ημέρας – Ο Άσος των ράβδων

Μια νέα σπίθα δημιουργικότητας και καινοτόμου πνεύματος θα σας παρακινήσει να κάνετε κάτι διαφορετικό από τους άλλους. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δρόμο σας. Μια εξαιρετική απόδοση και η αφοσίωσή σας θα σας φέρει προαγωγή. Αισθάνεστε ενθουσιασμένοι και κατάπληκτοι. Νέα σύλληψης ή γέννησης ενός παιδιού στην οικογένεια βρίσκονται στην κάρτα.

Καρκίνος – Κάρτα της ημέρας – Ο ιππότης των Πεντάκτινων

Επικεντρώνεστε στα χρήματα σήμερα. Τα οικονομικά θέματα θα πρέπει να διαχειρίζονται με προσοχή. Αν οφείλετε κάποια χρήματα ή κάτι που έχετε δανειστεί, τώρα είναι η ώρα να τα επιστρέψετε. Αν δώσατε χρήματα, αυτό επιστρέφονται. Στη σχέση σας θα πρέπει να δίνετε περισσότερα απ’ όσα παίρνετε. Εάν χρειαστεί οικονομική βοήθεια, δώστε ένα χέρι βοήθειας. Μια αύξηση στο μισθό σας μπορεί να φέρει ανταμοιβές και αναγνωρίσεις για εσάς.

Λέων – Κάρτα της ημέρας – Ο Ιππότης των ξιφών

Μπορείτε να συναντήσετε κάποιο αναλυτικό μυαλό σήμερα. Καθώς και οι ίδιοι είστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και επαγγελματικοί αυτή τη στιγμή, βεβαιωθείτε ότι δεν μπλέκεστε σε ανόητες διαφωνίες. Τείνετε να βάζετε τον εαυτό σας μέσα σε θερμούς διαπληκτισμούς. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργική σας ενέργεια σε παραγωγικά έργα. Έχετε τη δυνατότητα να τα καταφέρετε στις πιο δύσκολες ανταγωνιστικές εξετάσεις και να αντιμετωπίσετε τη συνέντευξη σας με αυτοπεποίθηση αν έχετε κάνει κάποια αίτηση για δουλειά.

Παρθένος – Κάρτα της ημέρας – Το τρία των πεντάκτινων

Οι δημιουργικές δυνατότητες είναι καταπληκτικές. Έρχονται χρήματα σήμερα. Όσοι δουλεύουν σε τράπεζες θα επωφεληθούν. Μπορεί να υπάρξει κάποια επέκταση στην οικογένεια ή να φτάσει ένας επισκέπτης που θα προσθέσει σε αυτά που σας κρατούν απασχολημένους. Η διαχείριση του χρόνου και των χρημάτων σας είναι σημαντική. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε τις σωστές επενδύσεις με τον χρόνο και την ενέργεια σας για περισσότερη παραγωγικότητα στη δουλειά.

Ζυγός – Κάρτα της ημέρας – Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Η αρχή μιας δημιουργική προσπάθειας φαίνεται σε αυτή την κάρτα. Υπάρχει δημιουργική ενέργεια που προσπαθεί να βγει από τη συνείδησή σας. Εξερευνήστε αυτή τη νέα δημιουργικότητα μέσω της τέχνης, του θεάτρου, του χορού κ.λπ. Αφιερώστε χρόνο στην απόλαυση των χόμπι σας και στη βελτίωση των ικανοτήτων σας. Απολαύστε ελαφρύτερες, νεανικές, ελεύθερες, δημιουργικές, διαισθητικές και εμπνευσμένες δραστηριότητες. Το ταλέντο σας στην υποκριτική μπορεί να εκτιμηθεί σήμερα.

Σκορπιός – Κάρτα της ημέρας – Ο Ιππότης των κυπέλλων

Σήμερα μπορεί να πάρετε ένα θετικό μήνυμα ή νέα από τους αγαπημένους σας. Μπορεί να ακούσετε για τη γέννηση ενός παιδιού, έναν αρραβώνα ή γάμο, μια εγκυμοσύνη, μια νέα σχέση, σχέδια ταξιδιού κλπ. Αυτό το θετικό μήνυμα είναι απροσδόκητο αλλά ευπρόσδεκτο και πιθανόν θα ανταποκριθείτε με έντονο συναίσθημα. Ένα ταξίδι υποδεικνύεται, πιθανότατα για να συναντήσετε τους αγαπημένους σας και όχι επαγγελματικό.

Τοξότης – Κάρτα της ημέρας – Η Βασίλισσα των ράβδων

Αυτή είναι η στιγμή που αισθάνεστε στα καλύτερά σας, σωματικά, διανοητικά και συναισθηματικά. Η υγεία, η ζωτικότητα και η εσωτερική ζωντάνια σάς γεμίζουν με συνεχή ενέργεια και έμπνευση. Ανώτερο στάτους, μια προαγωγή ή διορισμός βρίσκονται στην κάρτα. Μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τη σταδιοδρομία ή τη σχέση σας, καθώς είστε πολύ σταθεροί και προσγειωμένοι.

Αιγόκερως – Κάρτα της ημέρας – Το δύο των ράβδων

Νιώθετε πολύ δυνατοί και καινοτόμοι σήμερα. Καλά νέα από κάπου μακριά φαίνονται στην κάρτα. Η οργανωμένη και συντονιστική σας προσέγγιση είναι φανταστική. Δεν θα αφήσετε το πρότζεκτ μέχρι να ολοκληρωθεί. Μια ευκαιρία θα έρθει σήμερα. Μπορεί να αποτελέσει το θεμέλιο ενός πολύ επιτυχημένου μέλλοντος. Στις συνεργασίες, μπορεί να γίνει μια σημαντική συζήτηση και να δοθούν υποσχέσεις.

Υδροχόος – Κάρτα της ημέρας – Ο Βοηθός των ξιφών

Θα πρέπει να δώσετε στο ταίρι σας χρόνο και χώρο, αντί να περιμένετε πολλά από την πλευρά του. Μάθετε να βασίζεστε στις σχέσεις. Η αλαζονεία και η καχύποπτη συμπεριφορά σας μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις στις υπάρχουσες σχέσεις σας. Σήμερα δεν είναι η μέρα να ψάξετε για δουλειά ή σύντροφο στη ζωή. Εξαιρετικός τρόπος για να προετοιμαστείτε για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται είναι να καθαρίσετε τον χώρο σας.

Ιχθύες – Κάρτα της ημέρας – Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η ατμόσφαιρα είναι ερωτική! Νιώθετε ευλογημένοι και χαρούμενοι. Η σχέση σας σάς απασχολεί σήμερα. Δουλεύετε με την καρδιά, όχι με το μυαλό σας. Είστε στοργικοί και φροντίζετε τους αγαπημένους σας. Η σύνδεση αδελφών ψυχών ή πολύ προσωπικές και στενές σχέσεις υποδεικνύονται. Όσοι αναζητούν τον έρωτα θα νιώσουν ολοκληρωμένοι. Οι γυναίκες θα πρέπει να προσέχουν την υγεία τους. Ορμονικά προβλήματα μπορεί να τις απασχολήσουν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments