Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης: “Γυάλισε” στον Άγιαξ που τον έβαλε στη λίστα του

Γιάννης Μπουζούκης: “Γυάλισε” στον Άγιαξ που τον έβαλε στη λίστα του
Γιάννης Μπουζούκης: Στην Ολλανδία τον σκέφτονται μακροπρόθεσμα ακόμα και για... αντί - Τάντιτς στον Άγιαξ.

Γιάννης Μπουζούκης: Ο νεαρός μέσος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ιθύνοντες του Άγιαξ κατά τη διάρκεια του φιλικού κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο οποίο οι πράσινοι επικράτησαν με 2-1 σε μια ακόμα σημαντική φιλική νίκη.  Σύμφωνα με τη «Sportday», στην ολλανδική ομάδα έχει συνταχθεί ήδη scouting report για τον παίκτη και στο μυαλό τους, ο Έλληνας μέσος θα μπορούσε να αποτελέσει μια περίπτωση αντίστοιχη του Ντούσαν Τάντιτς.

Ο Σέρβος ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην «ξέφρενη» πορεία των πιτσιρικάδων του Τεν Χαγκ μέχρι τα ημιτελικά του Champions League και στον «Αίαντα» κοιτάζουν για τη μέρα, που μπορεί εκείνος να παραχωρηθεί.

Μπορεί, βέβαια, ακόμη κι αν πωληθεί κάποια στιγμή ο Τάντιτς να μην κινηθεί η ομάδα για τον Μπουζούκη, αλλά είναι δεδομένο πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ήδη κερδίσει την εκτίμηση του τεχνικού επιτελείου των Ολλανδών. Δε θα έπρεπε, λοιπόν, να αποκλειστεί η πιθανότητα κίνησης για τον ίδιο κάποια στιγμή, βλέποντας λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Φωτογραφία / EUROKINISSI

Πρόταση δεν υπήρξε ούτε αναμένεται να υπάρξει στο εγγύς μέλλον, αλλά σίγουρα όλο αυτό είναι δείγμα ότι ο νεαρός «μεγαλώνει» ποδοσφαιρικά και κάνει ευρωπαϊκούς συλλόγους του επιπέδου του Άγιαξ να ασχολούνται μαζί του.

Παναθηναϊκός: Δικός του ο Ζαχίντ

Το σίριαλ του Γκαϊας Ζαχίντ είχε αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό, όπως άλλωστε αναμενόταν και είχαμε αναφέρει εδώ και αρκετές μέρες. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό του 25χρονου Νορβηγού μεσοεπιθετικού. Ο Ζαχίντ θα έρθει μάλλον την Τρίτη στην Αθήνα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν δεν προκύψει πρόβλημα, θα υπογράψει συμβόλαιο.

Οι πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν ότι έχει προβλεφθεί στη συμφωνία και ρήτρα αγοράς του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού, τον οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Γιώργος Δώνης. Έτσι, ο Ζαχίντ θα γίνει το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μετά τους Κόναν, Κολοβό, Νούνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments