Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Το πλάνο του Πορτογάλου για το ματς με την Πλζεν

Πέδρο Μαρτίνς: Το πλάνο του Πορτογάλου για το ματς με την Πλζεν
Πέδρο Μαρτίνς: Έτσι θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στο αποψινό ματς με την Πλζεν.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός έμαθε χθες τους αντιπάλους του για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ωστόσο, πριν από τη Μπασάκσεχιρ, η οποία θα βρεθεί απέναντι στους Πειραιώτες, υπάρχει η Βικτόρια Πλζεν. Για να υπάρξει κουβέντα για τον τρίτο προκριματικό, θα πρέπει πρωτίστως να έχουμε πρόκριση από τον δεύτερο, κάτι που γνωρίζουν στον Ολυμπιακό και γι’ αυτό έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στα ματς με τους Τσέχους, με το part 1 να εξελίσσεται σήμερα το βράδυ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα, δοκιμάζοντας πρόσωπα για την ενδεκάδα τις τελευταίες δύο ημέρες.

Ο Μαρτίνς θέλει να δει την ομάδα του να κάνει ένα μεστό παιχνίδι στην Τσεχία και να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα κάνει τη ρεβάνς στο “Καραϊσκάκης” εύκολη υπόθεση. Τις τελευταίες δύο ημέρες, ανέδειξε στους παίκτες του τα θετικά και τα αρνητικά της προσεχούς αντιπάλου, ενώ με τις δοκιμές του φανέρωσε και ορισμένες προτιμήσεις όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο αποψινό πρώτο ματς με τους Τσέχους.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Σα κάτω από τα γκολπόστ. Ο Μαρτίνς θα επιλέξει τους Ομάρ και Τσιμίκα στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Σεμέδο και Αβράαμ Παπαδόπουλο ως βασικό δίδυμο στα στόπερ. Έπειτα, οι επιλογές των Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη (με πιθανότητα συμμετοχής και του Καμαρά) προκρίνονται για τα χαφ, ενώ οι Ποντένσε και Μασούρας θα τοποθετηθούν στα “φτερά” της επίθεσης. Ο Ματιέ Βαλμπουενά αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, ως το “δεκάρι” του Ολυμπιακού, ενώ ο Γκερέρο θα είναι ο σέντερ φορ της ομάδας.

Τα σημεία – κλειδιά για τον Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει από τους παίκτες του να επιδείξουν μεγάλη προσοχή στους Κόπιτς, Καγιάμπα. Δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα άκρα. Παράλληλα, ιδιαίτερη μνεία έχει γίνει και για τον Χροσόφσκι. Για τον Μαρτίνς, είναι στόχος το να κοπεί ο ρυθμός του Χροσόφσκι που είναι ο συνδεκτικός κρίκος για την Πλζεν. Μάλιστα, έχουν ετοιμαστεί ιδιαίτερα συστήματα για την αναχαίτισή του.

Γενικά, ο  Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει με σεβασμό την Βιτόρια Πλζεν. Έχει βγει από το μυαλό όλων η λέξη φαβορί και τα δύο ματς θα αντιμετωπιστούν με δυναμισμό μεν, αλλά και την ανάλογη προσοχή. Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς από τους παίκτες του. Τους το επεσήμανε και λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης που έγινε στο γήπεδο της Πλζεν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments