Ελλάδα

Ανδρέας Δασκαλάκης: Νέος υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Ανδρέας Δασκαλάκης: Νέος υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Ανδρέας Δασκαλάκης: Ο Κρητικός αντιστράτηγος θα είναι ο νέος υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Ανδρέας Δασκαλάκης: Συνεχίζονται οι κρίσεις στην Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τη θέση του υπαρχηγού της ΕΛΑΣ αναλαμβάνει ο αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης. Σημειώνεται πως πρόκειται για τον μοναδικό ανώτατο αξιωματικό που παρέμεινε στο Σώμα, καθώς οι υπόλοιποι έχουν αποστρατευθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης ήταν έως τώρα ο επιτελάρχης της ΕΛΑΣ. Επίσης αποστρατεύονται οι Χρήστος Δραγατάκης, Ανδρέας Αποστολόπουλος και η μοναδική γυναίκα αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Ο μέχρι σήμερα Επιτελάρχης της ΕΛ.ΑΣ., αναλαμβάνει χρέη Υπαρχηγού δίπλα στον επίσης Κρητικό Μιχάλη Καραμαλάκη, νέο Αρχηγό της ΕΛΑΣ. Οι δυο τους είναι γνώριμοι από τα παλιά καθότι είχαν συνεργαστεί τόσο στα προηγούμενα σχήματα του Αρχηγείου, αλλά και στην Κρήτη, όταν και οι δύο βρέθηκαν διαδοχικά στο τιμόνι της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με τους υποστρατήγους, ενώ αυξημένο είναι το ενδιαφέρον και η φημολογία θέλει τον νυν ΓΕΠΑΔ Κρήτης Υπ/γο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη να προάγεται σε Αντιστράτηγο και να αναλαμβάνει τη Νότια Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments