Άποψη

Αλέφαντος: Αποτυχία αν δεν περάσει – Αυτοί πρέπει να σοβαρευτούν

Αλέφαντος: Αποτυχία αν δεν περάσει – Αυτοί πρέπει να σοβαρευτούν
Ο Νίκος Αλέφαντος είδε το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν και βγάζει τα συμπεράσματά του μέσω του blog του στο pagenews.gr για τη μάχη της πρόκρισης αλλά και για κάποιους ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός θα περάσει! Δεν γίνεται να μην περάσει αυτήν την ομάδα, θα είναι μεγάλη αποτυχία. Μέτρια ομάδα η τσέχικη. Δέκα ώρες να έπαιζε η Πλζεν, από τη στιγμή που έπαιξε ο Ολυμπιακός 4-3-3, γκολ η Πλζεν δεν θα έβαζε. Έπαιζε και στην έδρα της αλλά λίγα πράγματα. Αυτοί στο Καραϊσκάκη με τον πύρινο κόσμο του Ολυμπιακού θα λυγίσουν.

Περιμένω τον Ολυμπιακό να ανεβάσει την αποδοσή του με 4-3-3, διότι τα πήγε καλύτερα από το 4-2-3-1. Καλή η αλλαγή που έκανε ο Μάρτινς να βάλει τον Καμαρά στη θέση του Βαλμπουενά, είχε χάσει όλο το κέντρο πριν.

Καλό και το ότι έβγαλε τον Μασούρα ο οποίος δεν υπήρχε στο γήπεδο. Μην τους κάνετε παικταράδες, πρέπει να δουλέψουν τα παιδιά αυτά, του το έχω πει του Μασούρα πρέπει να φτιάξει τα τρεξίματά του. Δεν γίνεται να πηγαίνει έξω δεξιά ή έξω αριστερά να αράζει.

Έγινε ένα λάθος, στο α’ ημίχρονο πήγαινε ο Μπουχαλάκης και έπαιζε ένα κλέφτικο ποδόσφαιρο. Πήγαινε να παίρνει τη μπάλα από τα σέντερ μπακ, ανοιγόταν ο Σεμέδο με τον Αβραάμ, και γινόταν τρίτος σέντερ μπακ να φτιάχνει το παιχνίδι από πίσω ο Μπουχαλάκης. Πού πας; Φεύγεις από τα χαφ; Εσύ πρέπει να προωθείσαι, ψηλός είσαι, καλά πόδια έχεις, λάθος του προπονητή ήταν αυτό.

Ο Σεμέδο είναι ο καλός ο παίκτης, το είπα από την αρχή. Δυνατός, γρήγορος, ξέρει μπάλα, και τα δίνει όλα. Ένας δεύτερος πρέπει να βρεθεί δίπλα του να σταθεί.

Ο Ποντένσε δεν κάνει γκολ, έχει θέμα ο Ολυμπιακός μπροστά. Ελπίζω να αποδειχτεί καλή μεταγραφή ο Ελ Αραμπί, προσέξτε το θέμα του γκολ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να περάσει τους Τσέχους, αυτές τις ομάδες πρέπει να τις έχει για κολατσιό. Πρέπει να βρει λύση όμως ο Ολυμπιακός στο σκοράρισμα. Να μην πετάει τους βαθμούς πάλι στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του Νίκου Αλέφαντου εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments