Αθλητισμός

Γιώργος Γιακουμάκης: Φήμες για συμφωνία με τον ΟΦΗ – Δεν επιβεβαιώνει η ΑΕΚ

Γιώργος Γιακουμάκης: Φήμες για συμφωνία με τον ΟΦΗ – Δεν επιβεβαιώνει η ΑΕΚ
Γιώργος Γιακουμάκης: Έντονη είναι η φημολογία περί συμφωνίας του Έλληνα φορ με τον ΟΦΗ, όταν μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ. Δεν επιβεβαιώνει η «Ένωση».

Γιώργος Γιακουμάκης: Ο Έλληνας φορ φαίνεται πως αποτελεί τον εκλεκτό του ΟΦΗ για να πλαισιώσει τον Δημήτρη Μάνο στη γραμμή κρούσης της ομάδας. Οι κρητικοί έμειναν ικανοποιημένοι από την περσινή παρουσία του Γιακουμάκη στην ομάδα, με τον ίδιο να μετράει 3 γκολ σε 12 συμμετοχές και να βοηθάει αρκετά στην παραμονή του ΟΦΗ στη Super League. Γι’ αυτό και η ομάδα της Κρήτης προσπαθεί να τον αποκτήσει εκ νέου, αλλά αυτή τη φορά με ελεύθερη μεταγραφή από την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το «Gentikoule.gr», ο Γιώργος Γιακουμάκης τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο από την Κρήτη και αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες ημέρες συμβόλαιο για τρία χρόνια, μένοντας ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ο 25χρονος φορ δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής στην «Ένωση» την επόμενη σεζόν και αναμένεται να αποχωρήσει από το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, καθώς η Ένωση έχει αποκτήσει ήδη τον Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ στη θέση του κεντρικού επιθετικού δεσπόζει και το όνομα του Μάρκο Λιβάγια.

Ωστόσο, από την πλευρά της η ΑΕΚ δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε επιβεβαίωση ή διάψευση της είδησης. Κι αυτό γιατί οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν πάρει ακόμη την τελική τους απόφαση για το μέλλον του παίκτη. Άμεσα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το αν ο παίκτης θα δοθεί και πάλι δανεικός ή θα μείνει ελεύθερος.

Γιώργος Γιακουμάκης: Πως συνδέεται η υπόθεσή του με τον Μπογέ

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό το γεγονός πως προτιμά να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, ανοίγοντας δρόμο για τη μετακίνησή του στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, δεν θα πρέπει να προκαλέσει εντύπωση εάν υπάρξουν σύντομα εξελίξεις στο θέμα του ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Κι αν συμβεί αυτό που θέλει ο Γιακουμάκης, τότε η ΑΕΚ δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον άνθρωπο που θα καλύψει το κενό που θα αφήσει στο ρόστερ, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ».

Ο Μιγκέλ Καρντόσο, που θα ήθελε και έναν στόπερ, έχει άποψη για τον παίκτη και θα τον ήθελε για να πλαισιώσει τους Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα, όμως μόνο σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο Έλληνας επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, με τον ΟΦΗ να είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Αν αποχωρήσει ο Γιακουμάκης τότε ανοίγει ο δρόμος για τον Μπογέ ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις και ως σέντερ φορ, κάτι που δίνει στον Πορτογάλο προπονητή μια ακόμα εναλλακτική και του ανοίγει τα χέρια και για τα άκρα της επίθεσης. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα εξαρτώνται από τον Γιακουμάκη και ότι οι δύο παίκτες δεν πρόκειται να συνυπάρξουν μαζί στην Ένωση, όμως τίθεται θέμα Μπογέ στην ΑΕΚ και αναμένονται εξελίξεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments