Αθλητισμός

Μάρκο Ασένσιο: Υπέστη ρήξη χιαστού ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Μάρκο Ασένσιο: Υπέστη ρήξη χιαστού ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
Μάρκο Ασένσιο: Φοβερά άτυχος στάθηκε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου.

Μάρκο Ασένσιο: Η ατυχία χτύπησε την πόρτα στον 23χρονο ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό των Μαδριλένων με την Άρσεναλ. Πριν από λίγη ώρα, επιβεβαιώθηκε αυτό που φοβούνταν πολλοί, με τον σύλλογό του να ενημερώνει ότι υπέστη  ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου στο αριστερό πόδι. Ο Ασένσιο θα μπει τις επόμενες ημέρες στο χειρουργείο και η εξέλιξη της επέμβασης θα καθορίσει το διάστημα στο οποίο ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στην καλύτερη περίπτωση, ο Ασένσιο θα λείψει για έξι μήνες, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, το 9μηνο θεωρείται ρεαλιστικό σενάριο. Όπως και να ‘χει, ο Ζινεντίν Ζιντάν –ο οποίος περνά μια δύσκολη περίοδο– χάνει από τη φαρέτρα του ένα σημαντικό “όπλο”, με τον 23χρονο να χάνει την επόμενη σεζόν.

Ο τραυματισμός του Μάρκο Ασένσιο

Ο Μάρκο Ασένσιο Βίλεμσεν (21 Ιανουαρίου 1996) είναι Ισπανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται επιθετικός μέσος στην Πριμέρα Ντιβισιόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι, επίσης, διεθνής με την Εθνική Ισπανίας. Επελέγη στο ρόστερ της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ του 2018.

Ρεάλ Μαδρίτης: Έστειλε τον Θεμπάγιος στην Άρσεναλ

Ο Ντάνι Θεμπάγιος μετακομίζει από τη Μαδρίτη στο Λονδίνο, καθώς η Άρσεναλ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μια καλή -για τα δεδομένα της- κίνηση, με τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για ένα χρόνο από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης είναι δεδομένο πλέον ότι θα αγωνίζεται του χρόνου στην Άρσεναλ, μιας και όπως αναφέρει το Sky Sports, αυτή την ώρα περνάει ιατρικά. Όταν λοιπόν περάσει με επιτυχία τα ιατρικά, θα ανακοινωθεί από την αγγλική ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments