Ελλάδα

Έγκλημα στο Περιστέρι: Έπνιξε τον συγκάτοικο του με σακούλα μετά από καυγά

Έγκλημα στο Περιστέρι: Έπνιξε τον συγκάτοικο του με σακούλα μετά από καυγά
Έγκλημα στο Περιστέρι: Άγριο έγκλημα συνέβη στο Περιστέρι νωρίτερα το μεσημέρι, καθώς ένας άνδρας 37 ετών έπνιξε με σακούλα τον 35χρονο συγκάτοικο του μετά από έντονο καυγά.

Έγκλημα στο Περιστέρι: Τραγική ήταν η κατάληξη ενός έντονου διαπληκτισμού δύο συγκατοίκων στο Περιστέρι λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι. Κι αυτό γιατί ένας άνδρας 37 ετών κατάφερε να περάσει μια σακούλα γύρω από το κεφάλι του 35χρονου συγκατοίκου του και να του προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το έγκλημα έλαβε χώρα σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου επί της οδού Αγραφιώτου στο Περιστέρι.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο δράστης, που έχει συλληφθεί και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Νωρίτερα σήμερα το πρωί είχαν καλέσει την αστυνομία για το επεισόδιο που εξελισσόταν ανάμεσα στους δύο άνδρες. Σταμάτησαν όμως, πρόσκαιρα όπως αποδείχθηκε, τον καυγά πριν παρέμβει η ΕΛ.ΑΣ. Το μεσημέρι οι περίοικοι άκουσαν εκ νέου φωνές και φασαρία από το διαμέρισμα και κάλεσαν ξανά την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην πόρτα και χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος ο δράστης τους είπε: «Τον σκότωσα» και παραδόθηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments