Αθλητισμός

Αντώνης Πετρόπουλος: Η τελευταία του χρονιά και η δουλειά του μάνατζερ

Αντώνης Πετρόπουλος: Η τελευταία του χρονιά και η δουλειά του μάνατζερ
Αντώνης Πετρόπουλος: Θα παίξει ένα χρόνο ακόμα και θα ασχοληθεί με την... πιάτσα των μάνατζερ.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος γύρισε στο Αιγάλεω για να κλείσει την καριέρα του και φαίνεται πως έχει ήδη σκεφτεί με τι θα ασχοληθεί όταν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο Έλληνας επιθετικός, που πραγματοποίησε εδώ και χρόνια μια σημαντική πορεία στα ελληνικά γήπεδα, αναμένεται, αφού περάσει ακόμη μια χρονιά στο σπίτι του, να γίνει μάνατζερ. Σύμφωνα με το «Sportime», ο έμπειρος στράικερ είναι έτοιμος να… φορέσει κοστούμι, κάτι που θα κάνει αφού πρώτα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Πετρόπουλος, μάλιστα, έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες, ώστε να μπει στο γραφείο που διατηρεί ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και άλλων ομάδων, Αντώνης Ρίκκα. Ο «Πετρογκόλ», λοιπόν, είναι κιόλας έτοιμος για τα πρώτα του «βήματα»… στην πιάτσα των ατζέντηδων, μόλις ολοκληρώσει με την ομάδα, όπου άρχισε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα».

Αντώνης Πετρόπουλος: Η καριέρα του

Ο Πετρόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως ερασιτέχνης από την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, από όπου αποκτήθηκε στη συνέχεια από το Αιγάλεω. Όταν προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου το 2004, για να πάρει χρόνο συμμετοχής παραχωρήθηκε ως δανεικός, στο Κερατσίνι και στο Χαϊδάρι, το 2005 και το 2006 αντίστοιχα. Την περίοδο 2006-07 αγωνίστηκε βασικός για το Αιγάλεω και προσέλκυσε το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων με τις καλές του εμφανίσεις.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν την πορεία του και το 2007 προχώρησαν στην απόκτησή του. Δεν αγωνίστηκε αμέσως στους “πράσινους” καθώς φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2007-08, όμως το καλοκαίρι του 2008 εντάχθηκε ξανά στο δυναμικό των “πρασίνων”. Υπήρξε η δεύτερη λύση για την επίθεση, καθώς έτυχε να έχει μπροστά του τον καταξιωμένο Τζιμπρίλ Σισέ και αργότερα τον Σεμπάστιαν Λέτο, που πήρε θέση επιθετικού, ωστόσο όποτε του δινόταν η ευκαιρία εντυπωσίαζε με την εκτελεστική του δεινότητα και για τον λόγο αυτό του έχει αποδοθεί από τον αθλητικό τύπο το παρατσούκλι «Πετρογκόλ».

Τον Δεκέμβριο του 2012 ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και αμέσως η ΑΕΚ κατάφερε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο. Έκανε το ντεμπούτο του με την “Ένωση” κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στις 5 Ιανουαρίου 2013, εκτός έδρας αγώνα στον οποίο η ομάδα του ηττήθηκε με 3-1. Το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα το πέτυχε στις 12 Ιανουαρίου του ιδίου έτους, στα πλαίσια εντός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ξάνθη για το ελληνικό πρωτάθλημα. Στο τέλος της περιόδου, η ΑΕΚ υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της και ο Πετρόπουλος έμεινε ελεύθερος.

Στις 20 Ιουνίου του 2013, ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, όμως, παρά τα 12 τέρματα που σημείωσε ο ίδιος, η αθηναϊκή ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία.

Το καλοκαίρι του 2014 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον ΟΦΗ, σύλλογο στον οποίο είχε αγωνιστεί ξανά (με τη μορφή δανεισμού τότε) και πριν από επτά χρόνια, όμως η δεύτερη θητεία του στην κρητική ομάδα διήρκεσε μόλις έξι μήνες, καθώς στις 29 Δεκεμβρίου έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Μερικές ημέρες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2015, ανακοινώθηκε η συμφωνία του με την Καλλονή,με τα χρώματα της οποίας είχε 11 συμμετοχές και δύο τέρματα μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου 2014-15, όταν και αποχώρησε.

Τον Αύγουστο του 2015 ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική Μπάρι, ενώ το επόμενο καλοκαίρι (2016) ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης, επιστρέφοντας στην “Ελαφρά Ταξιαρχία” έπειτα από δύο χρόνια απουσίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments