Αθλητισμός

Γιοάν Μολό: Συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό

Γιοάν Μολό: Συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό
Γιοάν Μολό: Ο Γάλλος αναμένεται την Παρασκευή να μεταβεί απευθείας στην Ολλανδία και να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού.

Γιοάν Μολό: Ακόμα μία πολύ μεγάλη μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος  προσθέτει συνεχώς ποιότητα στο ρόστερ του. Οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία  για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Γιοάν Μολό, ο οποίος ταξίδεψε πριν μερικές μέρες στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Μολό αναμένεται την Παρασκευή να μεταβεί απευθείας στην Ολλανδία και να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού, ενώ θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του όταν η ομάδα γυρίσει στην Αθήνα. Ο Γάλλος είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από μερικές μέρες και συνομίλησε με τον Νταμπίζα, με τον Παναθηναϊκό να τον έχει stand by, εξετάζοντας και άλλες περιπτώσεις.

Οι Πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Κολοβό, καλύπτοντας τη μία από τις δύο μεταγραφές του εξτρέμ και ερευνούσε την αγορά προκειμένου να βρεθεί και δεύτερος, όπως είχε ζητήσει ο Δώνης. Τελικά, Νταμπίζας και Δώνης αποφάσισαν πως ο Μολό, παρά τις αμφιβολίες που υπάρχουν για τον χαρακτήρα του, είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής με αποτέλεσμα να προχωρήσουν τη συμφωνία μιας και ο παίκτης ήταν σύμφωνος από την αρχή να έρθει στην Ελλάδα.

Η μεταγραφή του Μολό σε συνδυασμό με τις πρόσφατες των Κολοβού και Ζαχίντ προσφέρουν τρομερή ποιότητα στον Παναθηναϊκό μεσοεπιθετικά, με τον Γιώργο Δώνη να έχει πολλές λύσεις πλέον.

Οδεύει προς Nova ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αφήσει την ΕΡΤ από την οποία εισέπραττε 4,2 εκατ. ευρώ και να επιστρέψει στη Nova. Η προσφορά του συνδρομητικού καναλιού φέρεται να ειναι μερικέ εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ παραπάνω από της Δημόσιας Τηλεόρασης και να πλησιάζει τα πέντε εκατ. ευρώ. Εκτός απ’ αυτό, όμως, υπάρχουν σενάρια, ότι θα υπάρχει και πιο τακτική καταβολή των χρημάτων σε αντίθεση με την κρατική τηλεόραση. Ίσως το συνδρομητικό να δίνει και μία γερή προκαταβολή.

Το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός οδεύει στη Nova και θα μεταδίδονται τα εντός έδρας παιχνίδια του για τα δύο επόμενα χρόνια. Ανακοινώσεις ίσως υπάρξουν και μέχρι τέλος της εβδομάδας. Οι πληροφορίες τις τελευταίες 4-5 μέρες ήθελαν τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία, αλλά πλέον φαίνεται ότι «κλείδωσε».,

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments