Αθλητισμός

Greg Monroe: Ανακοινώθηκε από την Μπάγερν Μονάχου ο Αμερικανός ψηλός

Greg Monroe: Ανακοινώθηκε από την Μπάγερν Μονάχου ο Αμερικανός ψηλός
Greg Monroe: Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου είναι και επίσημα ο Αμερικανός ψηλός, με την γερμανική ομάδα να ολοκληρώνει μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Greg Monroe: Μια μεταγραφή «βόμβα» για το ευρωπαϊκό μπάσκετ ολοκλήρωσε και επίσημα σήμερα (25/7) η Μπάγερν Μονάχου. Κι αυτό γιατί οι Βαυαροί ανακοίνωσαν πως ο Greg Monroe θα ενισχύσει την ομάδα τους για την ερχόμενη σεζόν. Η γερμανική ομάδα, που πέρσι πέτυχε διάνα με τον Ντέρικ Γουίλιαμς, θα προσθέσει στο δυναμικό της τον 29χρονο σέντερ, ο οποίος βρίσκεται στο ΝΒΑ από το 2010. Ο Αμερικανός φόργουορντ σε εννέα χρόνια καριέρας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχει παίξει σε επτά διαφορετικές ομάδες, με την τελευταία σεζόν να τον βρίσκει σε Τορόντο Ράπτορς, Μπόστον Σέλτικς και Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Κάπως έτσι, οι «Βαυαροί» ισχυροποιούν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την φροντ λάιν τους, με τον Αμερικανό να είναι έτοιμος να προσδώσει σημαντικό κύρος στη νέα του ομάδα και επιπρόσθετο φόβο στις αντίπαλες άμυνες της Euroleague. Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος άσος, νούμερο 7 του ντραφτ του 2010, μετρά 659 εμφανίσεις στο ΝΒΑ με εντυπωσιακά νούμερα: 13,2 πόντους, 8,3 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 1,1 κλεψίματα ανά αγώνα παίζοντας σε Πίστονς, Μπακς, Σανς, Σέλτικς, Ράπτορς και Σίξερς.

Κώστας Κουφός: Υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με «μυθικό» συμβόλαιο

Θυμίζουμε πως μόλις την περασμένη εβδομάδα ακόμη ένας παίκτης από το NBA πήρε την απόφαση να περάσει τον Ατλαντικό και να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Ο λόγος για τον Κώστα Κουφό, ο οποίος έφτασε σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ. Έτσι, η ρωσική ομάδα δυναμώνει ακόμα περισσότερο τη γραμμή ψηλών της, καθώς στη θέση «5» έχει ήδη τους Κάιλ Χάινς και Γιόχαν Βόιγκτμαν. Όπως έκανε γνωστό ο έγκυρος Αμερικανός δημοσιογράφος, Κρις Χέινς, ο Κώστας Κουφός ύστερα από 11 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ έρχεται στην Euroleague, όπου και θα λαμβάνει 3 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο από τη ρωσική ομάδα.

Ο 30χρονος σέντερ, που στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Γιούτα Τζαζ, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ντένβερ Νάκγετς, Μέμφις Γκρίζλις, και Σακραμέντο Κινγκς, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές Ευρώπης του Δημήτρη Ιτούτδη και θα αγωνιστεί με τη φανέλα τους για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Χέινς αναφέρει πως ο Κουφός θα εισπράξει συνολικά έξι εκατομμύρια δολάρια για συμβόλαιο δύο ετών, ενώ το καλοκαίρι του 2020 θα υπάρξει option για NBA out.

Φυσικά, η εξέλιξη αυτή έχει ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον. Κι αυτό γιατί η «ομάδα του στρατού» είναι πλέον γεμάτη στο «5» και… τρομάζει με Κουφό, Χάινς και Βόιγκτμαν. Μάλιστα, η γραμμή ψηλών της ρωσικής ομάδας δεν αποκλείεται να δυναμώσει ακόμη περισσότερο, καθώς φημολογείται ότι έχει ήδη γίνει κίνηση για την απόκτηση του Ντράγκαν Μπέντερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments