Αθλητισμός

Τάκης Φύσσας: Πρόταση από την ΕΠΟ για επιστροφή στην Εθνική

Τάκης Φύσσας: Πρόταση από την ΕΠΟ για επιστροφή στην Εθνική
Τάκης Φύσσας: Η ΕΠΟ τον θέλει πάλι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Τάκης Φύσσας: Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να περάσει σε νέα εποχή, αφού πλέον αναζητά τον άνθρωπο που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου της μετά το τέλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη, με τα ρεπορτάζ να μιλούν για τον Ολλανδό Φαν’ τ Σιπ.

Σχετικά με τον άνθρωπο που θα πάρει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, το φαβορί για να αναλάβει είναι ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος είχε σηκώσει το Euro του 2004 με την ομάδα. Επίσης έχει θητεύσει και σε επιτελικό πόστο στην Εθνική στο παρελθόν. Η ΕΠΟ παλεύει πολύ την περίπτωση του, ενώ στο… κάδρο υπάρχει ακόμη ένας υποψήφιος. Πάντως στην Ομοσπονδία δείχνουν να προτιμούν τον άλλοτε αριστερό μπακ της Εθνικής.

Πριν λίγες μέρες έγινε η πρόταση στον Τάκη Φύσσα και υπάρχει η πίστη για θετική του απάντηση. Άλλωστε ο χρόνος κυλάει και μέσα στις 10-15 επόμενες μέρες η Εθνική πρέπει να έχει προπονητή.

Ο Τάκης Φύσσας έχει την τεχνογνωσία, καθώς έχει δουλέψει μαζί με τον Φερνάντο Σάντος στις εθνικές ομάδες. Μάλιστα, λέγεται ότι θα αναλάβει να τρέξει ένα πρόγραμμα για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, σχέδιο που υπήρχε από την Σάντος εποχή, δίχως να προλάβει να γίνει ποτέ πραγματικότητα.

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ Ê15 / ÏÓÖÐ – ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / EUROKINISSI)

Σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή, η ομοσπονδία εξακολουθεί να έχει επαφές με ξένους προπονητές για την αντικατάσταση του Άγγελου Αναστασιάδη. Ολλανδία, Πορτογαλία και Γερμανία είναι οι τρεις χώρες που κοιτάζει κυρίως η ΕΠΟ για την εξεύρεση του “εκλεκτού”. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται να καθυστερήσει για πολύ ακόμα το θέμα αφού η Εθνική χρειάζεται άμεσα να μπει στην επόμενη μέρα της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments