Αθλητισμός

Τόμας Βερμάελεν: Μία ανάσα από την ιαπωνική Βίσε Κόμπε

Τόμας Βερμάελεν: Μία ανάσα από την ιαπωνική Βίσε Κόμπε
Τόμας Βερμάελεν: Πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Βίσε Κόμπε βρίσκεται ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός

Τόμας Βερμάελεν: Ο Βέλγος πρώην κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα φέρεται να είναι πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Ιαπωνία και την Βίσε Κόμπε. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sky Sports» ο 33χρονος στόπερ, για τον οποίο μέσα στο καλοκαίρι είχε ενδιαφερθεί, καταθέτοντας και επίσημη πρόταση, ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου προκειμένου να συζητήσει για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Αν τελικά προχωρήσει η μεταγραφή και υπογράψει στην Ιαπωνική ομάδα θα συνεργαστεί ξανά, με τον πρώην συμπαίκτη του στην Άρσεναλ, Λούκας Ποντόλσκι, αλλά και με τον Αντρές Ινιέστα και τον Νταβίντ Βίγια. Η Βίσε Κόμπε φέρεται να έχει προτείνει στον Βερμάελεν συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Την τελευταία σεζόν, με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», είχε 9 συμμετοχές στη La Liga, 2 στο Champions League και 1 στο Copa del Rey.

Μπαρτσελόνα: Δυσκολεύει η επιστροφή του Νεϊμάρ

Σε «ναυάγιο» φαίνεται πως εξελίσσεται η μεταγραφή του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα. Όπως μεταδίδει ο ραδιοφωνικός σταθμός Cope, οι Καταλανοί είχαν πρόσφατη επικοινωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να υπάρξει η απαραίτητη ενημέρωση σχετικά με τις προθέσεις και των δυο πλευρών.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, είχε προσωπική συνομιλία με το μεγάλο αφεντικό των Παριζιάνων, Αλ Κελαΐφι, με τον τελευταίο να κάνει σαφές στον διοικητικό ηγέτη της Μπαρτσελόνα πως ο βραζιλιάνος δεν είναι σε καμία περίπτωση προς πώληση.

Από την πλευρά της, η ισπανική ομάδα συνεχίζει το στενό μαρκάρισμα στον 27χρονο άσο, καθώς γνωρίζει από πρώτο χέρι πως ο ίδιος δεν επιθυμεί την παραμονή του στο Παρίσι. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η υπόθεση φαίνεται πως έχει πάρει αρνητική τροπή για τη Μπαρτσελόνα, με το σενάριο επιστροφής του Νεϊμάρ στη Βαρκελώνη να απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments