Ελλάδα

Αγγελική Δαλιάνη: Σε σοκ η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της μετά τη μαφιόζικη δολοφονία (vid)

Αγγελική Δαλιάνη: Σε σοκ η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της μετά τη μαφιόζικη δολοφονία (vid)
Αγγελική Δαλιάνη: Η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, ανέφερε πως το προσωπικό είναι σε κατάσταση σοκ, όπως φυσικά και ο γνωστός ηθοποιός με την σύζυγό του.

Αγγελική Δαλιάνη: Στον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάνη και τη σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη, ανήκει η καφετέρια που έλαβε χώρα η εν ψυχρώ δολοφονία στο Περιστέρι το βράδυ της Τετάρτης.  Μέχρι αργά το βράδυ το θύμα δεν είχε ταυτοποιηθεί ενώ άγνωστα παραμένουν και τα κίνητρα της δολοφονίας με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά και να εξετάζονται.

Η δολοφονία σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ σε καφετέρια που ανήκει σε ζευγάρι γνωστών ηθοποιών, στην οδό Περικλέους στο Περιστέρι. Το πρόσωπο του εκτελεστή, ο οποίος δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, έχει καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας. Από το σημείο οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν τρεις κάλυκες από όπλο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα συνομιλούσε με έναν φίλο του, ενώ σε κάποια στιγμή οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν. Ο φίλος του θύματος στη συνέχεια βγήκε έξω. Μετά από λίγο ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στην καφετέρια και πυροβόλησε στο κεφάλι το θύμα. Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε από την καφετέρια, που ανήκει σε γνωστό ηθοποιό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τον περίμεναν έξω συνεργοί του. Ο δράστης της δολοφονίας δεν είναι το άτομο που καθόταν μαζί με το θύμα, αλλά ένας άγνωστος άνδρας. Περίμενε να φύγει ο φίλος του θύματος και κατόπιν πυροβόλησε το θύμα και άρχισε να χτυπά με το κοντάκι του όπλου τον 25χρονο.

Σοκαρισμένοι η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης

Την ώρα που η αστυνομία συνέχιζε τις έρευνές της, η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, ανέφερε, πως το προσωπικό είναι σε κατάσταση σοκ, όπως φυσικά και ο γνωστός ηθοποιός με την σύζυγό του.

«Είναι σοκαρισμένοι από το περιστατικό όπως και το προσωπικό. Δεν μας έχει ενημερώσει η αστυνομία για τις έρευνες, αλλά οφείλουμε να την αφήσουμε να κάνει το έργο της. Δυστυχώς η εγκληματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής έχει αυξηθεί. Το περιστατικό που συνέβη έξω από την καφετέρια του πελάτη μου σε συνδυασμό με το άλλο περιστατικό που σημειώθηκε την ίδια μέρα στην ίδια περιοχή, δείχνουν δυστυχώς ότι θα πρέπει να ληφθούν κατασταλτικά μέτρα», είπε η Ιωάννα Παναγοπούλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments