Lifestyle

Ριάνα: Βρήκε τη σωσία της σε ένα μικρό κορίτσι

Ριάνα: Βρήκε τη σωσία της σε ένα μικρό κορίτσι
Ριάνα: Ανέβασε φωτογραφία από ένα κοριτσάκι με το οποίο μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερού. Και οι followers πίστεψαν ότι είναι εκείνη.

Ριάνα: Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκάλεσε κύματα έκπληξης στους θιασώτες της Ριάνα. Ένα κοριτσάκι που φαίνεται να είναι η ίδια η τραγουδίστρια σε νεαρή ηλικία μπέρδεψε τους followers της, οι οποίοι βιάστηκαν να σχολιάσουν πόσο όμορφη ήταν μικρότερη. Κι όμως, το κοριτσάκι της φωτογραφίας σύμφωνα με την RiRi είναι μια μικρή-σωσίας της.

«Παραλίγο να μου πέσει το κινητό από τα χέρια. Πώς; έγραψε, αναδημοσιεύοντας τη φωτογραφία της παιδικής εκδοχής της στο Instagram, κι έκανε tag τη μαμά τoυ μικρού κοριτσιού.

Η διάσημη τραγουδίστρια, δημιουργός εταιρείας ειδών μακιγιάζ και εσωρούχων (άνοιξε και δεύτερη μπουτίκ), ανακηρύχθηκε πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο με την περιουσία της να εκτιμάται στα 600 εκατομμύρια δολάρια.

Σε ηλικία μόλις 31 ετών, η Ρόμπιν Ριάνα Φέντι συγκέντρωσε περισσότερα χρήματα από τις μεγαλύτερές της σε ηλικία Μαντόνα (570 εκατομμύρια), Σελίν Ντιόν (450 εκατομμύρια) και την Μπιγιονσέ (400 εκατομμύρια).

Δείτε τη φωτογραφία του μικρού κοριτσιού που μοιάζει απίστευτα στη Ριάνα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments