Lifestyle

Τέιλορ Σουίφτ: Συνελήφθη ύποπτος άνδρας έξω από το σπίτι της

Τέιλορ Σουίφτ: Συνελήφθη ύποπτος άνδρας έξω από το σπίτι της
Τέιλορ Σουίφτ: Συνελήφθη έξω από το σπίτι της διάσημης τραγουδίστριας ένας άνδρας που έφερε πλήρη εξοπλισμό διαρρήκτη.

Τέιλορ Σουίφτ: Ένας άνδρας που έφερε πλήρη εξοπλισμό διαρρήκτη και συνελήφθη μπροστά από το σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ είπε στους αστυνομικούς ότι γνωρίζει προσωπικά την αμερικανίδα τραγουδίστρια και ότι είχε συμφωνήσει μαζί της να τον βοηθήσει να ξεκινήσει την καριέρα του στο μουσικό στερέωμα. Η αστυνομία του Ουέστερλι, μιας κωμόπολης στην πολιτεία του Ρόουντ Άιλαντ, συνέλαβε την Παρασκευή τον άνδρα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν περισσότερα από 30 εργαλεία που μπορούσαν να διανοίξουν μια κλειδαριά, όπως και άλλα κοινά διαρρηκτικά εργαλεία.

Κάτοικοι της περιοχής είδαν τον άνδρα, ο οποίος είχε φθάσει μέχρι την εξώπορτα του σπιτιού της Σουίφτ προτού συλληφθεί. «Δεν σταματούσε να μας λέει ότι τη γνωρίζει προσωπικά και ότι πήγαινε να την επισκεφθεί», εξήγησε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ουέστερλι, Σον Λέισι, στο Westerly Sun, το πρώτο μέσο ενημέρωσης που μετέδωσε την είδηση.

«Έλεγε ότι προσπαθούσε να αρχίσει καριέρα στο τραγούδι και ότι εκείνη είχε δεχτεί να τον βοηθήσει», πρόσθεσε ο αξιωματούχος επιβεβαιώνοντας τη σύλληψη του προσώπου αυτού, που έκτοτε κατηγορείται για κατοχή εργαλείων που χρησιμοποιούνται στις διαρρήξεις και ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Ο άνδρας εξήγησε επίσης στους αστυνομικούς ότι είχε ήδη ταξιδέψει στο Νάσβιλ και στο Μέμφις προσπαθώντας να συναντήσει την τραγουδίστρια που διαθέτει σπίτι στο Νάσβιλ.

Τέιλορ Σουφίτ: Σύντομα βιογραφικά στοιχεία

Η Τέιλορ Άλισον Σουίφτ (Taylor Alison Swift, 13 Δεκεμβρίου 1989) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός. Μια από τους από τους κορυφαίους σύγχρονους καλλιτέχνες, είναι γνωστή για αφηγηματικά τραγούδια με θέμα την προσωπική της ζωή, η οποία έχει λάβει ευρεία κάλυψη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Γεννήθηκε ως Tέιλορ Άλισον Σουίφτ στις 13 Δεκεμβρίου 1989 στο Ρίντινγκ της Πενσυλβάνια των Η.Π.Α. και μεγαλωσε, στο Γουαϊμίσινγκ (επίσης στη Πενσυλβάνια). Η μητέρα της, Άντρεα Γκάρντνερ Φίνλεϊ Σουίφτ (Andrea Gardner Finley Swift) ασχολείται με τα οικιακά αλλά στο παρελθόν εργάστηκε ως αμιβαίο στέλεχος μάρκετινγκ. Αντίθετα, ο πατέρας της, Σκοτ Κίνγκσλεϊ Σουίφτ (Scott Kingsley Swift) είναι οικονομικός σύμβουλος της Merill Lynch και απόγονος των τριών γενεών της τράπεζας προέδρων. Η γιαγιά της Τέιλορ Μάρτζορι Φίνλεϊ (Marjorie Finlay) ήταν τραγουδίστρια της οπερας. Η Τέιλορ έχει ένα μικρότερο αδερφό, τον Όστιν (Austin). Και μεγάλωσε σε μια φάρμα χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της, στο Ρίτινγκ και παρακολούθησε προσχολικής ηλικίας μαθήματα, στο σχολείο Alvernia Montessori απο Φραγκισκανές μοναχές ενώ λίγο αργότερα, εγγράφηκε στο Wyndcroft, ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο. Σε ηλικία μόλις 9 ετών, ξεκίνησε το ενδιαφέρον της για το μιούζικαλ, λαμβάνοντας μέρος σε πολλές παραγωγές βερκέλιων Νεολαίας Ακαδημίας Θεάτρου ενώ συχνά πήγαινε και στο Brodway προκειμένου να παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και υποκριτικής. Αργότερα, άρχισε να ενδιαφέρεται περισότερο για τη country μουσική κι έτσι, περνούσε τα Σαββατοκύριακα της, σε τοπικά φεστιβάλ, καφετέριες , εκθέσεις, διαγωνισμούς καραόκε, κλαμπ, κήπους, συναντήσεις Προσκόπων και αθλητικές εκδηλώσεις.

Στην ηλικία των 11, μετά απο πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, η Τέιλορ κέρδισε σε τοπικό διαγωνισμό ταλέντων και της δόθηκε η ευκαιρία να εμφανιστεί στο άνοιγμα για το Charlie Daniels σε ένα αμφιθέατρο. Μετά τη προβολή ενός μουσικού επεισοδίου του Fatih Hill, η Τέιλορ αισθάνθηκε σίγουρη οτι έπρεπε να μετακομίσει στο Νάσβιλ του Τενεσί για να ακολουθήσει μια μουσική καριέρα. Έτσι, το 2000, ταξίδεψε με τη μητέρα της, στο Νάσβιλ, προκειμένου να υποβάλει ένα demo με covers της Ντόλλυ Πάρτον και των Ντίξι Τσικς.

Έλαβε πολλές απορρίψεις καθώς όλες οι δισκογραφικές τη θεωρούσαν μια συνηθισμένη φωνή. Αργότερα η Τέιλορ είπε: “O καθένας σε αυτή την πόλη θα ήθελε να κάνει ό,τι ήθελα να κάνω κι εγώ. Έτσι, σκεφτόμουν τον εαυτό μου και έπρεπε να βρω ένα τρόπο για να γίνω διαφορετική”. Τελικά, η Τέιλορ μετακόμισε στο Νάσβιλ, το 2003 όπου και άρχισε να κάνει τα πρώτα βήματα στη καριέρα της.

Η καριέρα της Τέιλορ ξεκινάει το 2004 όπου και υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία RCA Records. Έκτοτε, έχει κυκλοφορήσει συνολικά 6 αλμπουμ, έχει έρθει πολλές φορές υποψήφια για βραβεία και έχει φωτογραφηθεί για πολλά περιοδικά μόδας και ομορφιάς. Μάλιστα, η Τέιλορ έχει δουλέψει και ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε σειρές όπως το CSI: Las Vegas αλλά και ταινίες όπως το Valentine’s Day αλλά και το Hannah Montana: The Movie όπου πρωταγωνιστούσε η Μάιλι Σάιρους, με την οποία για αρκετά χρόνια διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Η περιουσία της υπολογίζεται πάνω από 320.000.000$.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments