Αθλητισμός

Άντερσον Εσίτι: Ο όρος που ξεκλείδωσε τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ

Άντερσον Εσίτι: Ο όρος που ξεκλείδωσε τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ
Άντερσον Εσίτι: Πως κατάφερε ο Μάριο Μπράνκο πέτυχε να πάρει το τελικό OK του προέδρου της Γάνδης.

Άντερσον Εσίτι: Ο πρόεδρος της Γάνδης, Ιβάν ντε Βίτε, αποδείχτηκε πολύ σκληρός στη διαπραγμάτευσή για τη μεταγραφή του Άντερσον Εσίτι στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος χρειάστηκε να διαφοροποιήσει την τελική πρότασή του προκειμένου να κάμψει τις τελευταίες αντιρρήσεις του ισχυρού άνδρα της Γάνδης και να αποσπάσει το οριστικό OK για τη μεταγραφή του 25χρονου Νιγηριανού μέσου.

Στην αρχή ο ΠΑΟΚ προσέφερε στη Γάνδη το πόσο των 4 εκατομμυρίων ευρώ για την μεταγραφή του Εσιτί. Σύμφωνα με το metrosport.gr, για να δοθεί το τελικό ΟΚ για την μετακίνηση του Νιγηριανού μέσου στον ΠΑΟΚ, η πρόταση μετατράπηκε σε 3,5 εκατομμύρια ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 30%. Φυσικά, είχε προηγηθεί και η συμφωνία που είχε κάνει ο Μάριο Μπράνκο με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ (περισσότερα από τα διπλά σε σχέση με τις 300.000 που έπαιρνε στη Γάνδη), την οποία ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε πετύχει από την πρώτη στιγμή των συζητήσεων με τον ατζέντη του Εσίτι.

Ο θηριώδης μέσος, άλλωστε, είχε εκμυστηρευτεί σε Βέλγους δημοσιογράφους ότι η προοπτική να παίξει στον ΠΑΟΚ τον ενθουσίασε από την ώρα που του έγινε η πρόταση σε αντίθεση με εκείνες άλλων ομάδων από την Ισπανία και τη Γαλλία. Μένει να φανεί με την ανακοίνωση της συμφωνίας, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον Εσίτι να έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους».

ΠΑΟΚ: Κινείται για ακόμη δύο σημαντικές μεταγραφές

Ο Άντερσον Εσιτί ήταν η 7η μεταγραφή του Δικεφάλου του Βορρά μετά τους Μελιόπουλο, Μιχάι, Ροντρίγκο, Στοχ, Ζίβκοβιτς και Ντόουγκλας. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν επαναπαύεται και δουλεύει για να ολοκληρώσει τις επόμενες ημέρες δύο ακόμη δυνατές μεταγραφές που θα κλείσουν τις τρύπες στο ρόστερ.

Σύμφωνα με το sportime, οι συζητήσεις για τους δύο ποδοσφαιριστές είναι προχωρημένες και υπάρχει αισιοδοξία στην Τούμπα ότι θα μπορέσουν οι ιθύνοντες της ομάδας και κυρίως ο Αθλητικός Διευθυντής Μάριο Μπράνκο να έρθει γρήγορα σε συμφωνία με τους «εκλεκτούς». Όλα βέβαια εξαρτώνται από τις διαπραγματεύσεις και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο θα κρατήσουν.

Πρόκειται για δύο εξαιρετικούς παίκτες, οι οποίοι αν τελικά συμφωνήσουν με τον ΠΑΟΚ, προορίζονται για την βασική ενδεκάδα του συνόλου του Αμπελ Φερέιρα. Η μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, όπου ο ΠΑΟΚ “πονάει” ακόμα. Η δεύτερη περίπτωση είναι εκείνη του επιθετικού, που έχει τα χαρακτηριστικά που ζήτησε ο Πορτογάλος προπονητής του Δικεφάλου ώστε να μπορέσει να παίξει δίπλα στον Ακπομ στο 4-4-2 που ετοιμάζει τόσο καιρό.

Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανόν, μέχρι το πρώτο ματς με τον Αγιαξ, να έχει καταφέρει o νταμπλούχος, να ενισχυθεί σημαντικό και έστω και αν οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν δεν θα έχουν προλάβει, να κάνουν πολλές προπονήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments