Video

Μεσούτ Οζίλ: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, τον έσωσε ο Κολάσινατς (vid)

Μεσούτ Οζίλ: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, τον έσωσε ο Κολάσινατς (vid)
Μεσούτ Οζίλ: Απίστευτο περιστατικό στο Βόρειο Λονδίνο, όταν δύο κρανοφόροι επιτέθηκαν με μαχαίρι στον Οζίλ, με τον Κολάσινατς να τους κυνηγά και να τους αναγκάζει σε φυγή.

Μεσούτ Οζίλ: Αντιμέτωπος με σκηνικό τρόμου ήλθε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μεσούτ Οζίλ στο Λονδίνο. Ο Γερμανός δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι έφεραν μαχαίρι, ενώ επέβαινε στη Mercedes G-Class του. Για καλή του τύχη, ο συμπαίκτης του επί χρόνια στην Άρσεναλ, Σιντ Κολάσινατς, όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε, αλλά υπερασπίστηκε τον Οζίλ.

Ο Κολάσινατς πετάχτηκε έξω από το όχημα, άρχισε να κυνηγά τους δράστες με αποτέλεσμα να τους απομακρύνει. Ο Οζίλ τρομαγμένος μπήκε στο τουρκικό εστιατόριο του Λονδίνου, Λίκια, και ζήτησε βοήθεια.

“Ήταν σε τρελή κατάσταση, απολύτως τρομαγμένος, όπως θα ήταν ο καθένας εάν δεχόταν επίθεση με μαχαίρι, υποστήριξε ο υπάλληλος του εστιατορίου. “Έτρεχε για να σωθεί. Ένας Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί εάν τον έπιαναν”, πρόσθεσε ο συγκεκριμένος.

Δείτε το video από κάμερες ασφαλείας του εστιατορίου, στο οποίο ο Κολάσινατς κυνηγά τους δράστες της επίθεσης:

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο της επίθεσης με τις φωτογραφίες να δείχνουν τους δύο ποδοσφαιριστές την ώρα που συνομιλούν με τους αστυνομικούς. Οι δράστες ήταν δύο, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο με σκούτερ. Φορούσαν τα κράνη τους, προκειμένου να μην φαίνονται τα πρόσωπά τους, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Όπως μεταδίδουν τα αγγλικά ΜΜΕ πάντως οι έρευνες ακόμα δεν έχουν αποφέρει αποτέλεσμα. Ο Οζίλ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ και αναζητεί τους λόγους που του έγινε μια τέτοια επίθεση. Και όλοι αναρωτιούνται τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν ο Κολάσινατς δεν είχε αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή οι δύο δράστες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments